Nnywellness.com

Hvordan legge til symboler til BlackBerry Messenger


Hvordan legge til symboler til BlackBerry Messenger

BlackBerry Messenger er proprietære mobile meldingstjenester programvare som er forhåndsinstallert i de fleste BlackBerry-telefoner. BlackBerry-brukere kan bruke programmet til å sende hverandre direkte meldinger på mobile enheter. En av de mest underholdende funksjonene i programvaren er kapasiteten for uttrykksikoner. BlackBerry Messenger kommer med en rekke standard uttrykksikoner tilgjengelige for bruk, men du kan også legge til dine egne symboler til programmet, som du deretter kan bruke i din vanlige tekstmeldinger når du velger.

Instruksjoner

• Gå et sted på PCen som inneholder symboler for BlackBerry Messenger, for eksempel BBM uttrykksikoner eller PocketBerry (se ressurser). Alternativt bruke tegnkartet i Windows ved å klikke på "Start"-knappen, klikke "Kjør" og skrive inn "ynde." Når du klikker "OK", vil du se et stort utvalg av Windows spesialtegn som du kan bruke i BlackBerry Messenger.

• Merk tegnene du ønsker å installere på BlackBerry Messenger. Høyreklikk på den merkede teksten, og velg "Kopier" for å kopiere de utvalgte symbolene til datamaskinens utklippstavle.

• Starte e-postklienten på PCen. Bruk en e-programvare som lar deg formatere e-post med Windows-skrifter. Åpne en tom e-post.

• Høyreklikk i tomme kroppen av email, og velg "Lim inn" fra det miste-ned menyen. Dette vil lime inn alle spesialtegn i brødteksten i e-post.

• Send denne e-post til en e-postadresse du kan få tilgang på BlackBerry. Åpen email på BlackBerry.

• Velg og kopier på ønsket symbol. Plasser musepekeren BlackBerry like før symbolene du vil legge til BlackBerry Messenger. Trykk på venstre menyknappen på telefonen - en direkte til venstre for telefonen styreplate eller spor ball, med BlackBerry-logo på den. Klikk "Velg" fra lokalmenyen, og plasserer markøren over en av symbolene du vil legge til. Klikk på nytt når du har markert din ønsket symbol. Trykk på meny, så velge "Kopier" for å kopiere dette symbolet til telefonens utklippstavlen.

• Velg ikonet "Innstillinger" fra din viktigste startskjermbildet på BlackBerry, så velge "Options", deretter "automatisk tekst" til alternativet Autotekst.

• Opprett en ny autotekstoppføring. Trykk på venstre menyen på telefonen og klikk "Ny." Skriv inn en spesiell kombinasjon av bokstaver du velger som oppretter automatisk symbolet når skrevet under "Erstatt". For eksempel hvis du legger til et symbol på et hjerte, kan du "< 3" slik at når du skriver "< 3" i Messenger, et hjertesymbol vises i stedet. Under feltet "Med" Trykk venstre menyen og velg "Lim inn". Dette vil lime inn symbolet i feltet.

• Lagre ny Autotekst snarveien. Trykk på venstre-menyen, og velg "Lagre" lagre symbolet. Når du skriver at kombinasjonen av bokstaver i BlackBerry Messenger, vises nå nye symbolet.