Nnywellness.com

Verizon bolig samtale viderekobling instruksjoner


Verizon bolig samtale viderekobling instruksjoner

Verizon Wireless er en av de største leverandørene av trådløse telefonen og 3G-tjenester i Amerika. Verizon Wireless gir også bolig telefontjenester med nyttige funksjoner som viderekobling. Viderekobling av anrop lar en person å videresende innkommende anrop til en annen telefon, og det er en praktisk funksjon for personer som arbeider ofte, eller i tilfelle noen som er hjemme på ferie. Viderekobling på Verizon bolig telefoner kan settes opp i løpet av noen få trinn.

Instruksjoner

• Plukk opp telefonen og trykke på Talk-knappen. Du skal høre summetonen.

• Ekstern "72" når du hører summetonen. I enkelte områder, må du ringe "72#" i stedet for "72." Ringe hvert tall i riktig rekkefølge.

• Slå nummeret på telefonen du vil videresende innkommende anrop, for eksempel kontoret eller mobiltelefonnummer. Telefonnummeret du har angitt ringer og viderekobling aktiveres når det er svart. Korte toner vil du høre på telefonen som indikerer at viderekobling er aktivert.

• Deaktivere viderekobling på Verizon ved å trykke "* 73" eller "73#" på noen områder. Når du hører to korte toner, vil du kunne motta samtaler på ditt hjem telefonen jevnlig siden viderekobling er deaktivert.

Tips og advarsler

  • Roterende telefoner eller puls ringe telefoner, må du koble "1172" aktivere kaller videresending og "1173" for å deaktivere den.