Nnywellness.com

Hvordan endre motorens belter


Hvordan endre motorens belter

Du bør endre motorens kilereimene minst en gang i året. Hvis du hører en høy pitched whine når du kjører motoren, så prøver bilen å fortelle deg at du trenger belter endret nå. Enten du har en serpentin beltet system eller en fan båndsystem, er prosessen med å endre dem relativt enkel. Viktigste er å huske hva det så ut med de gamle beltene på.

Instruksjoner

• Koble den negative terminalen fra batteriet.

• Finne ut om du har en serpentin drevet belte eller fan belte. En serpentin beltet blir en (vanligvis bred) belte som går gjennom en kompleks bane av trinser å drive motoren; fan belter blir ett eller flere (vanligvis smal) belter med hver belte koble en bestemt wiretrekk plassert på forsiden av motoren. Kontroller at du har riktig type erstatning belte for år, merke og modell av bilen.

Løsne strammer (for begge typer motor båndsystem). Strammer er en liten bolt ligger langs banen av belter som holder trinser å Hold tett. På en fan belte system, vil det være en strammer bolt holder dynamoen og en annen bolt tilknyttet hver belte ligger i nærheten av trinser den befinner seg. På en serpentin stasjon, vil det bare være en; håndboken for din bil eller se på innsiden av motoren panseret for et diagram på hvor bolten er plassert.

• Trykk en av trinser i (en som kan nå flyttes siden strammer bolten er løsnet) og fjerne belter.

Sett de nye beltene rundt trinser følger den samme banen som gamle ble plassert i. Med serpentin belte, være oppmerksom på hvordan diagrammet beskriver banen til beltet. Hver belte har en ekstern og i ansiktet, de fleste belter glatt siden skal være vendt bort fra skivene; men det er noen på markedet hvor dette er snudd, så spør stedet der du kjøpte beltet som siden vender mot den skivene sørge.

• Trekk skivene tilbake på plass å sette spenning på beltet og stramme bolten strammer.

• Trykk ned med én finger på midten av beltet mellom to pulleys. Beltet skal bare flytte rundt en åttende av en tomme når du gjør dette. Hvis det ikke flytte, er beltet for stramt. Hvis den beveger seg mer, beltet er for løs, så gjør de nødvendige justeringene.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en mobiltelefon som tar bilder, ta et bilde av gamle belter før du fjerner dem så du kan se på bildet mens du tar på de nye beltene å gjøre sikker på at du har dem riktig.
  • Arbeid aldri på bilens stasjonen belte systemet uten å første koble negative batterikabelen. Hvis bilen starter hendene er i nærheten av belter og taljer, kan det føre til alvorlig personskade.