Nnywellness.com

Hvordan fjerne Stereo fra en 2001 Jetta 1.8T


Volkswagen Jetta kom som en avansert versjon av selskapets entry-level kjøretøy, kaninen. Ettersom årene gikk, Jetta sakte brøt kanin besetningen og begynte på sin egen reise. Jetta var aldri en ekte luksusbil, men det hatt alltid funksjonene som den satt fra pack. 2001 Jetta var intet unntak, som den hadde en rekke avanserte funksjoner, inkludert anti-Lock bremser, et sikkerhetssystem, keyless oppføring og en er-FM-radio med kassettspiller og åtte høyttalere. Fjerne 2001 Jetta's radio er en enkel oppgave, men krever en spesiell verktøyet.

Instruksjoner

Fjerning

• Finne radioen fire-sifret sikkerhetskode, hvis du installerer den originale radioen på nytt. Hvis du installerer en ny eller brukt radio, burde det ha tatt et kort med en firesifret kode. Hvis du ikke finner sikkerhetskoden, se en Volkswagen-forhandler for å få en ny kode.

• Se ved de to settene med radio tuning knapper-søker og tune- og finne de to vannrette, rektangulære sporene. Dette er radioen fjerning nøkkel hullene.

• Sett inn den lange enden av nøkkelen Volkswagen radio fjerning i rektangulære spor med den flate siden av nøklene vender oppover og lytte å klikke på plass.

• Trekk tastene mot baksiden av Jetta å skyve radioen av dashbordet før du får tilgang til ledningene på baksiden av radioen.

• Skyv radioen fra dashboard og koble fra ledningsnett seler bak på radioen ved å holde knappen låse opp på hver sele og trekke det fra radioen-antall seletøy avhenger Jettas lydalternativer. Koble antennen ledningen fra baksiden av radioen med en liten krølle forslag. Fjerne radioen.

• Fjern radioen fjerning verktøy ved å trykke kategorien låse opp på siden av radioen, og trekke nøkkelen fra hullet på samme side av radioen. Gjenta dette trinnet på den andre siden av radioen for å fjerne den andre tasten.

Installasjon

• Koble ledninger seletøy til deres respektive beholdere på baksiden av radio-de er grå, så de kanne bare plugg i en beholder. Koble antennen ledningen til sin beholder på baksiden av radioen.

• Skyv radioen i kabinettet i dashboard til du hører låsetapper klikker på plass.

• Slå Jettas tenning til "Kjør" posisjon, men ikke starte bilen. Aktivere radioen og observere som "Safe" vises på radioen skjerm, så "1000" 3 sekunder senere.

• Trykk og slipp knappen "1" forhåndsinnstilt til det første tallet på radioen skjerm samsvarer med det første tallet på radioen fire-sifret sikkerhetskode. Gjenta dette trinnet for alle fire sifrene for koden med nummer "2" for å velge koden andre siffer, "3" å velge koden tredje siffer og "4" å velge koden andre siffer.

• Bekreft koden ved å trykke og holde høyre "Søk"-knappen i minst to sekunder til du hører et hørbart pip. Kontroller radio funksjonene riktig, så slå Jettas tenning til "Off" posisjon.