Nnywellness.com

Hvordan installere et minnekort i en Motorola K1m telefonen


Hvordan installere et minnekort i en Motorola K1m telefonen

Motorola KRZR K1m er en elegant, lett og funksjonell vende telefon som legger vekt på sin brukervennlighet og mangel på en læringskurve. Selv om noen har slitt med å finne og sette inn et minnekort i telefonen for å lagre musikk, bilder, etc., er det en ganske enkel prosess.

Instruksjoner

• Slå telefonen. Fjern batteridekselet fra telefonens baksiden. Spor for minnekort er i samme verneområder som batteriet.

• Nær bunnen av telefonen, en sprekk er synlig som er fylt med en tynn, svart eller hvit gummipropp. Fjern stopperen ved sin hengslene, gummi sirkelen på høyre enden. Det kan virke som stopperen er fast, men ikke vær redd for å dra litt.

• Sett inn minnekortet slik metall kontakter på kort med forsiden venstre i sporet. Du skal kunne se tilsvarende kontaktene i sporet venstre. Med kortet sikrere på, sette gummipropp og koble batteridekselet.

• Formatere kortet etter innsetting. Lad opp telefonen. Gå til "Meny", "Innstillinger & verktøy," "Minne" "-minne," "Alternativer" and "Formatter". Trykk "OK". Minnekortet er nå en del av telefonen.