Nnywellness.com

Hvordan du laster ned en film fra et parabolen nettverk DVR


Hvordan du laster ned en film fra et parabolen nettverk DVR

En parabolen nettverk DVR (digital videospiller) gir deg muligheten til å pause, spille inn og spille av direktesendt TV. Du kan spille inn flere programmer samtidig og lagre dem på en intern harddisk for DVR. Harddisken kan nås for å laste ned den innspilte videoen på en PC. Du trenger visse isenkram, tilbehør og programvare.

Instruksjoner

• Finn S-video (separate video) porten på DVR og på datamaskinen som brukes til å overføre filer. Koble S-videokabelen til hver port så DVR og datamaskinen er tilkoblet.

• Laste ned nødvendig programvare for tolkningen av video-filer. DVR systemer vanligvis bruker Linux programmering. Datamaskinen vil mest sannsynlig være Windows baserte og de to systemene vil nå kommunisere. Dataoverføre og installere "PVR Explorer, som kan oversette mellom to.

• Åpne programmet tolkning å finne DVR og innspilte programmer. De vises i et nytt vindu sortert kronologisk etter opptak.

• Flytte filer fra DVR til datamaskinen. Dra de innspilte programmene til datamaskinen. Filene vil begynne å kopiere. Videofiler i høy kvalitet er store og vil ta tid å kopiere.

• Gjenta denne prosedyren en video-fil om gangen.