Nnywellness.com

Hvordan å reparere undersiden av Camper gulv


Undersiden av camper gulv er kjent av industrien termer som magen boarding, underbelly og bunn bord. Dekker materiale beskytter undersiden av gulvet fra forverring av isolasjon og fuktighet trenger inn oppføringen av skadedyr. Dekker materialet pleide skjede undersiden er kjent som magen wrap, nedleggelse ark og nederste brytes. Dekker materiale er vanligvis enten polyeten eller aluminium fordi begge er fleksibel, lett og enkel å bruke. Når undersiden av en campingvogn er skadet, er reparasjon et enklere alternativ enn erstatning.

Instruksjoner

• Inspisere undersiden av campingbilen og noter alle perforering, fra store tårer i små hull. Bestemme om skaden er bare overfladisk til undersiden sheeting materiale eller om isolasjonsmateriale ovenfor også må reparere. Vær spesielt oppmerksom på tegn at mus eller innsekter har oppgitt undersiden.

• Fjern noen sykdommer, ifølge sikker praksis. Hvis du oppdager en veps hekker eller indikasjoner på andre insekter, bruk en proprietær spray i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du oppdager tegn på gnager oppføring, som avføring eller hekkende materiale eller hull gravde seg i isolasjonen, kontakt lokale myndigheter for råd og henvisning til spesialister som vil håndtere problemet for deg.

• Bruk en reparasjon tape passer til sheeting materialet for små hull og gjennomhulling. Oppussing lagre selge spesialist bånd for polyeten og aluminium som fungerer på samme måte: ved peeling en skillevegg fra båndet, som aktiverer et lim, deretter legger oppdateringen på plass og aktivere den med varme. Prosessen er mye som å bruke en bandasje.

• Rengjør området umiddelbart rundt skaden. Bruke en parabol såpe/vann-løsning, skyll med rent vann, og tørk. Neste gni en ikke-deteriorative stripper som mineral ånder over det området, med en ren klut, og la dem tørke. Hvis isolasjon mangler fra over området av skaden, erstatte den ved hjelp av en glassfiber matten.

• Kuttet en stripe av reparasjon tape som overlapper skaden av en tomme på alle sider. Bruk oppdateringen ved å stikke den selvklebende siden til undergulv sheeting slik helt tette hullet eller rive. Gjelde varme til oppdateringen i henhold til produsentens instruksjoner, bruke en hårføner eller varmepistol på den kuleste innstillingen.

Tips og advarsler

  • Rogue fibre fra isolasjon er ekstremt irriterende. Hvis du må erstatte isolasjon, bruk klær, inkludert hansker, briller og en langermet skjorte.
  • Pass på at du ikke bruker for mye varme når oppdateringen, som kan føre til ytterligere skade polyeten rundt oppdateringen.