Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPod til iTunes uten å slette noe


Hvordan du kobler en iPod til iTunes uten å slette noe

Når du kobler iPod til en datamaskin, laster iTunes så snart den gjenkjenner enheten er koblet til. Ofte ganger, iTunes er satt opp til å synkronisere alle sangene i biblioteket til iPod-en funksjon som er nyttig hvis du bruker din egen personlige bibliotek. Men hvis noen som ikke har de samme sangene som du kobles deres iPod til datamaskinen og auto-sync er aktivert, vil sangene erstatte alle sangene på enheten. For å hindre at dette skjer, deaktiverer du alltid auto-sync i iTunes før du kobler enheten til en annen datamaskin.

Instruksjoner

• Klikk på iTunes-ikonet for å starte programmet.

• Velg menyen "Rediger" fra toppen av skjermen, og deretter Bla ned til "Innstillinger..." for å åpne et nytt vindu.

• Velg "Enheter"-knappen øverst i vinduet. Sjekk boksen som sier "Forhindre iPods, iPhone og iPads synkroniseres automatisk."

• Trykk på "OK"-knappen for å lagre innstillingene. Nå er det trygt å plugg inne din iPod uten å tenke at sangene blir slettet og erstattet av sangene i andres biblioteket.