Nnywellness.com

Bose Cinemate feilsøking


Bose-Cinemate er en 2.1 hjemmekino angi høyttalersystem beregnet for små rom og leiligheter. Den proprietære TrueSpace gir systemet stor dybde av to høyttalere, inkludert en illusorisk senterkanal for hjemmekino stil lyd. Høyttalerne koble til Acoustimass modul subwooferen, som fungerer som systemet kontrolleren. Cinemate er utformet for å koble direkte til en TV eller DVD-spiller, eliminerer behovet for en mottaker.

Ingen strøm

Hvis Cinemate har ingen makt, sjekk først for å sikre stikkontakten er koblet til jobber og kontroller at ledningen er koblet riktig til modulen Acoustimass. Kontroller at modulen grensesnitt er koblet riktig til modulen Acoustimass. Til slutt, koble enheten, la et minutt pass, så plugg den rygg inne. Dette tilbakestiller den.

Ingen lyd eller forvrengt lyd

Kontroller at høyttalerkablene er sikkert koblet og er skadet. Kontroller at modulen grensesnitt er sikkert koblet til Acoustimass enheten, og forbindelsene mellom modulen grensesnitt og kildeenheten (TV eller DVD). Kontroller at riktig TV input er valgt, og kontroller at Demp-knappen er deaktivert. Til slutt, koble enheten, la et minutt pass, så plugg den rygg inne. Dette tilbakestiller den.

Fjernkontrollen er inkonsekvent eller fungerer ikke

Sjekk batteriene til å kontrollere de plasseres trygt. Hvis de er, kan du prøve å erstatte dem med nye batterier å se om de eksisterende er død. Flytte modulen grensesnitt så det er i en direkte linje til fjernkontrollen, og kontroller at den beskyttende filmen fjernes fra forsiden av modulen grensesnitt. Sjekk hvis den kilde knapp på de eksterne blinker når en knapp trykkes, og se om den grønne lysdioden på modulen grensesnitt lyser når fjernkontrollen er operert. Kontroller at en kode har blitt programmert inn eksterne for en markert kilde.