Nnywellness.com

Definisjon av 60 tommers Plasma-TV


Definisjon av 60 tommers Plasma-TV

TV-teknologi er i stadig endring. TV har blitt klarere og tynnere og har stadig større visning områder. En av de mest populære teknologiene som brukes i TV er plasma.

Definisjon

Plasma, ofte kalles den fjerde saken, er en ionisert gass som har nok energi til å tillate sameksistens av elektroner og de tilknyttede ionene. Enkelt sagt, er plasma en høy energi gass.

Funksjonen

Ifølge-PlasmaTVScience.org interesserer plasma fotoner, som er partikler av lys, å belyse tusenvis av ørsmå fargede lysrør og skjemaet et TV-bilde.

Dimensjoner

Alle plasma-TV måles i tommer. Denne måleenheten gjøres diagonalt fra ett hjørne av skjermen til den andre.

Plasma vs LCD

Ifølge Phil Connor på PlasmaTVBuyingGuide.com excel plasma-TVer i normal lav-lys situasjoner. Gå med plasma hvis du bruker TVen på kvelden, eller en tilstrekkelig mørkt rom. LCD-skjermer er vanligvis bedre for godt belyste steder, for eksempel flyplasser, skoler og butikker.

Bildekvalitet

Begrepet 1080p refererer til mengden av progressiv skanning linjer TV har. Jo høyere tall, jo bedre bildekvalitet. Det er også 1080i plasmaskjermer, men i de fleste tilfeller 1080p er overlegen.

Betraktninger

Med dagens teknologi er 60-pluss-tommers plasma-skjermer billigere enn sammenlignbare LCD-skjermer. Men LDC-teknologi fortsetter å få billigere, slik at gapet er sannsynlig å lukke.