Nnywellness.com

T-Mobile feilsøking


En rekke problemer med T-Mobile-tjenesten kan identifiseres som enten et problem med telefonen eller med T-Mobile tjenesten selv. Problemer med telefonen kan ofte løses gjennom effektiv feilsøking, som motsetter seg å ha det reparert av en representant. Problemer med T-Mobile-tjenesten eller konto kan også løses gjennom riktig feilsøking, men noen ganger trenger hjelp av en T-Mobile representant.

Telefonbasert feilsøking

Problemer med T-Mobile-telefoner som krever feilsøking inkludere frosne skjermer, kontakter ikke viser og manglende evne til å slå på. Først og mest effektive, feilsøking trinn med telefonen problem er snu kraft til telefonen, fjerne telefonens batteri, kobler batteriet og snu telefonen igjen. Dette kan være akkurat hva telefonen trenger for å korrigere en frossen skjerm eller problemer der lagrede kontakter ikke vises.

Problemer som forhindrer telefonen slår på kan troubleshooted ved å koble telefonen til en lader og la den til å lade over natten. Hvis telefonen fremdeles har problemer med å slå på etter en fullstendig natts opplading, er problemet sannsynlig med telefonens maskinvare, spesielt batteriet.

Tjenesten feilsøking

Problemer med T-Mobile-tjenesten som kan oppstå og kan troubleshooted inkluderer manglende evne til å gjøre og/eller motta anrop, sende tekstmeldinger, eller koble til Internett (for telefoner med Internet evner og en T-Mobile dataplan). Sikre telefonen brukes i et område som er å plukke opp et signal. Hvis ikke er det mulig du forsøker å bruke tjenesten i et område som ikke er dekket. Hvis du får et signal eller du prøver å bruke telefonen i et område som du tidligere har mottatt et signal, forsøk slå av telefonen, ta ut batteriet, koble den og prøver igjen. Dette vil tilbakestille enheten og noen ganger arbeide ut the kinks i tjenesten.

En annen mulig årsak til problemer med T-Mobile er kontoproblemer. Hvis din T-Mobile-konto ikke er betalt eller ellers inaktive, blir tjenester begrenset eller koblet sammen. Dette vil gjøre samtaler og tekstmeldinger kan ikke være sendt eller mottatt. Kontroller at kontoen ikke er forfalt på betalinger, eller hvis du bruker et forhåndsbetalt telefonen, kontroller at du har fortsatt minutter tilgjengelig for bruk. I dette tilfellet betaler kontoen eller legge minutter til tjenesten forhåndsbetalt, blir kontoen aktiv og fungerer igjen.