Nnywellness.com

Instruksjoner for DTV-PDP42V18HA


Instruksjoner for DTV-PDP42V18HA

Hvis du ønsker for å spare plass i stuen eller den, vurdere ditching i større kar-basert TV-system og bytte til en flatskjerm plasma, som Viore PDP42V18HA. Dette er en 42-tommen, høy - definisjon fjernsyn (720-oppløsning). Hvis du er ny på høyere-end-TV-systemer, skal du finne et par ekstra alternativer. Men TV fungerer på en lignende måte til de tidligere.

Instruksjoner

• Koble HD-maskinvare til Viore TV-en via HDMI-kabel. Denne kabelen overfører både HD lyd- og videosignaler, uten behov for flere tilkoblinger. Koble kabelen til porten "HDMI ut" ønsket enhet, Blu-ray-spiller, videospill systemet eller HD-ready kabel/satellittmottaker. Den motsatte enden av kabelen inn en "HDMI In"-porten på TVen.

• Gjenta tilkoblingen med andre HD enheter du har. For standard definisjon utstyr, koble RCA audio/video-kabler til "Video Out" portene på enheten, så de motsatte endene av kabler inn "Video In" tilkoblingsporter på TV.

• Slå på TV-Viore og tilkoblet utstyr. Trykk alternativet "Input" på TV-fjernkontroll. Dette laster inn et visningsalternativ på skjermbildet viser alle innganger på settet. Velg input du har maskinvaren koblet og klikk "OK".

• Endre alle interne innstillingen på TV ved å trykke på "Meny", velg "Bilde" eller "Audio." Dette bringer opp en ny serie med alternativer. Trykk opp og ned retningsbestemt pilene til du merker alternativet du vil justere, for eksempel "Kontrast" eller "Bass." Trykk på venstre og høyre retningsbestemt knappene for å øke eller redusere innstillingen og trykk "Enter" for å godta endringene Viore TV.