Nnywellness.com

Hvordan legge til en annen telefon til kontoen Verizon Wireless


Hvordan legge til en annen telefon til kontoen Verizon Wireless

Verizon Wireless er en av de største mobiltelefon leverandørene over hele verden. Verizon Wireless kontoer tillate kundene å holde kontakten med venner og familie over hele verden til en konkurransedyktig pris. Verizon Wireless bruker en telefon som viktigste kontoinnehaveren, men andre telefoner kan legges til planen, deling minutter og annet. Sette opp en annen telefon på en eksisterende konto er en enkel prosess som du kan utføre i noen få trinn.

Instruksjoner

Verizon Wireless-webområdet

• Gå til Verizon hovednettstedet fra datamaskinen (se ressurser-delen) og velg "Trådløs." Plasser musen over "Min Verizon" tittel fra verktøylinjen. En ny liste over alternativer vises, flytter du musen til alternativet "Logg på", og klikk.

• Skriv inn hjem telefonnummer knyttet til kontoen din og passordet som ble angitt da du opprettet kontoen Verizon Wireless. Hvis du ikke husker passordet, eller ikke har satt opp trådløse kontoen online må du kontakte kundestøtte eller en i butikken kundestøtterepresentant til å hjelpe deg med å sette opp din konto og passord.

• Velg "Nye linjer service" fra siden. Velg alternativet "Legg til en ny telefon til kontoen for eksisterende Verizon Wireless" alternativet. Du vil bli spurt om du ønsker å kjøpe en ny telefon fra Verizon Wireless eller hvis du har telefonen du ønsker å legge til. Hvis du velger det første alternativet vil du måtte plukke den nye mobilen og Fortsett til kassen som instruert.

• Legge til telefonnummeret til telefonen du ønsker å legge til kontoen sammen med SIM kortnummeret. Angi i annen informasjon du kanskje spurt som vil utelukke en stjålet telefon eller telefoner som ikke fungerer riktig på Verizon Wireless nettverket. Når du er ferdig, og prøv å gjøre en test ringe med nylig aktivert telefonen å sørge for at alt fungerer. Hvis telefonen ikke fungerer, kontakt kundestøtte for ytterligere assistanse.

Kundeservice

• Ringe kundeservice fra telefonen knyttet til den eksisterende kontoen din Verizon Wireless. De fleste mobiltelefoner har kundeservice programmert på telefonen som 611. Tjenesten kundenummeret kan også finnes på Verizon Wireless regninger sammen med på mottak av Verizon Wireless innkjøp.

• Gi Verizon Wireless kunderepresentant informasjon å bekrefte kontoen og at du er den juridiske eieren av kontoen. Mesteparten av tiden Verizon Wireless kundestøtterepresentanten vil be om telefonnummeret, siste fire sifrene i ditt personnummer og faktureringsadresse.

• Forklare til representant at du vil legge til en ny telefon til eksisterende linje av tjenesten og oppgir informasjon han ber om. Kundestøtterepresentanten leder deg gjennom prosessen med å sette opp telefonen og ringer test å sikre at telefonen er aktivert.