Nnywellness.com

Hvordan akseptere samle samtaler på en mobiltelefon gratis


Hvordan akseptere samle samtaler på en mobiltelefon gratis

Mobiltelefoner erstatter land line telefonene inne noen husholdninger. En ulempe med å bruke mobiltelefoner som en viktig kilde til kommunikasjon er ikke kunne akseptere samle telefonsamtaler. Vanlig mobiltelefon leverandører tillater vanligvis ikke samle samtaler på grunn av ikke å kunne bill samtalen. Ringe, du bruker vanlig airtime minutter eller et bestemt abonnement som ikke inkluderer samle samtaler. Mange mobiltelefon leverandører gjør justeringer og gir alternativer for å samle ringer.

Instruksjoner

• Godta samle samtaler gjennom en tredjepart. Mobiltelefon-brukere kan bruke en tredjepart som Western Union for å ta imot anrop. Du må gi den som ringer et gratisnummer å fullføre en samle ringe til mobiltelefonen. Oppringeren må gi operatør cellen telefonnummer og operatøren vil kontakte eieren av mobiltelefonen. Mobiltelefon eieren må gi en kort sjekknummeret eller kredittkortnummer å motta samle anrop til telefonen sin. Operatøren vil forbinde samtalen etter å ha mottatt betalingsinformasjonen og mobiltelefon brukeren blir fakturerte $.25 per minutt.

• Opprette en forhåndsbetalt konto med mobiltelefonen din leverandør. Mange mobiltelefon leverandører har en tjeneste kalt "Samle til trådløs" som tillater mobiltelefon kunder å sette opp en forhåndsbetalt konto. Du kan samle samtaler ved å ringe et gratis telefonnummer, gitt av mobiltelefon leverandøren. Oppringeren må angi tisifrede nummeret ved ledeteksten og gi hans. Mobiltelefon leverandører belaste vanligvis $9.99 for hver 20 minutters intervaller taletid.

• Bruk en tredjepart som tillater bruk av telekort. Tredjeparts selskaper som 800Call4Less tillate oppringere å ringe til mobiltelefoner med et telekort eller kredittkort. Selskapet vil gi kundene et gratisnummer å ringe når du er klar å samle samtaler. Operatoren må cellen telefon antallet og betaling informasjonen. Etter å ha mottatt et kredittkort eller telekortet, vil operatøren koble kallet til cellen telefonnummer.

• Kjøp et telekort. Kjøpe telekort for kjærlighet som er et alternativ for å motta samtaler til en mobiltelefon. Cellen telefon eiere er ikke motta samle samtaler fra fengsel. Hvis du har noen i fengsel og ønsker å holde kontakten, kan du sende telekortene innsatte. Telekort vil bidra til å spare tellerskritt og holde kjære i kontakt.