Nnywellness.com

Feilsøke en periodisk avslutning på en Mitsubishi bak projeksjon TV


Feilsøke en periodisk avslutning på en Mitsubishi bak projeksjon TV

Mitsubishi bakprojisering TV har beskyttelse kretser som slår TV for å hindre skade spenningsvariasjoner eller uvanlige signaler. TV har også sove classes som kan brukes til å slå TV etter en visning. Du kan bruke innsovningstimeren for å slå TV etter at du har sovnet, sier. Feilsøke en periodisk avslutning på en Mitsubishi kan bakprojisering TV oppnås ved å undersøke disse to områdene.

Instruksjoner

• Slå TV på nytt etter at det grønn lyset slutter å blinke. En midlertidig strøm svingning kan ha forårsaket utstyret å stenge for å beskytte seg selv.

• Koble TV til en annen stikkontakt hvis Mitsubishi holder nedleggelse. Opprinnelige stikkontakten er for ustabilt for utstyret.

• Hvis problemet vedvarer, kan du prøve en annen krets. Se på husholdningenes panelet og Les etikettene på kretsbrytere eller sikringer, til å identifisere en krets. For eksempel hvis du ser separate sikringer for "living room" og "kjøkken," hjulet Mitsubishi fra stua til kjøkkenet, koble den og prøv denne kretsen. Hvis problemet forsvinner, har en elektriker sjekke opprinnelige kretsen for problemer.

• Kjøpe en strøm balsam/overspenningsvern fra en forbrukerelektronikk butikk som selger hjemmeunderholdning utstyr hvis du fortsatt har problemer. Koble conditioner mellom veggen og TV. Det vil rydde opp strømforsyningen, stabilisere det så Mitsubishi kan fungere riktig.

• Trykk Tidsinnstilling på Mitsubishi bakprojisering Fjernsynets fjernkontrollen flere ganger for å deaktivere det - det har markert "Sove." TV kan være utilsiktet avsluttes fordi tiden er angitt.