Nnywellness.com

Hvor å strømmen en PC til en TV med lyd


Hvor å strømmen en PC til en TV med lyd

Å se TV-programmer på en datamaskin kan være irriterende når du måtte myse for å se bildene på en liten skjerm eller når du må komme til justere volumet fra høyttalerne på datamaskinen. Streame media og lyd fra PCen til TVEN ved hjelp av noen enkle kabler som kobles til TV-en og datamaskinen eksternt uten å måtte åpne datamaskinen. Hele prosessen kan være ferdig i minutter uten noen tekniske kunnskap er erfaring gjør prosessen før.

Instruksjoner

• Koble en ende av RCA-video-kabelen til gule RCA-video-porten på TV, og koble deretter den andre enden av kabelen til RC-video-port for S-video-til-RCA-video kortet. RCA-video-kabel er en standard kabel som er vanligvis ledsaget og koblet av røde og hvite kablene som brukes til å koble DVD-spillere og spill systemer til TV-apparater. For dette trinnet trenger du bare den gule RCA-video-kabelen.

• Koble S-videokabelen til S-video porten på datamaskinen, og plugg den andre siden i S-video porten til S-video-til-RCA-video kortet. Dette kortet lar S-video-signal fra datamaskinen overføre til TVEN gjennom video phonopluggen. Dette kortet er nødvendig fordi S-video-porter er vanlig på de fleste datamaskiner og RCA videoporter er vanlig på de fleste TVer, noe som gjør dette til en metode som folk flest kan bruke. Dette vil gjøre datamaskinen vises på TVEN.

• Koble de røde og hvite RCA-pluggene av 3,5-millimeter audio-til-RCA-audio kabelen til de røde og hvite RCA havnebyer av TVEN. Dette er de samme kablene som vanligvis kommer koblet til den gule RCA-video-kabelen. Den andre enden av denne kabelen er en 3,5 mm audio kabel som brukes på hodetelefonene. Koble 3,5 mm audio-kabelen til den grønne "lyd ut"-porten på datamaskinen. Denne spesielle combo kabelen kan enheter med 3,5 mm utgang for tilkobling til enheter med RCA lydporter.

• Åpne en mediefil du vil direkteavspille fra datamaskinen til TVEN. Du vil spille, pause, opphøre, spole tilbake og spole media på samme måte fra dataskjermen. Siden nå TV er en stor dataskjerm, kan du styre volumet fra fjernkontrollen.