Nnywellness.com

Hvordan å sende en faks på din Motorola Q


Hvordan å sende en faks på din Motorola Q

Med på en mobiltelefon, Fakstjeneste og skanning programvare, det er ikke lenger behov for faks maskin eller dedikert telefonlinje. Du kan bare bruke mobiltelefonen kameraet å skanne et dokument og deretter sende den til tjenesten. De vil deretter sende den til riktig mottakerens faksmaskin. Dette betyr at du kan sende en faks fra nesten hvor som helst i verden.

Instruksjoner

• Velg en programvare som vil slå mobiltelefon kameraet til en digital skanner. ScanR er et program som du kan bruke (se ressurser). Fra 2010 koster det $50. Når du har kjøpt programmet, dataoverføre og installere det på telefonen Motorola Q.

• Skann dokumentet du vil fakse ved å gå til hovedmenyen og åpne kameraet. Definer på flatt underlag og ta et bilde av det, sørge for å fylle skjermen. Lagre den som en jpeg-fil ved hjelp av ScanR programvare.

• Registrere e-post-til-fax service som passer deg. Det er mye du kan velge fra. Tre som du kan vurdere er MyFax, godkjente og eFax (se ressurser). Medlemskontingent gebyrer varierer fra $2.99 til $12,95 per måned. Når du har registrert, vil tjenesten gi deg med en dedikert e-postadresse og telefonnummer som du kan sende og motta fakser.

• Gå til hovedmenyen på din MotoQ og åpne e-postprogrammet. Knytte dokumentet du vil fakse, angir du telefonnummeret du vil sende eposten etterfulgt av e-postadressen du fikk av tjenesten i delen "Til". E, og det vil bli konvertert til en faks, som vil bli sendt til mottakeren.