Nnywellness.com

Feilsøke et bilbatteri


Det er ikke noe verre enn å forlate butikken med en kurv full av dagligvarer og finne bilen ikke starter. Sjansene er det er et dødt batteri. Det er mange måter å feilsøke og finne ut hvorfor batteriet går døde. Følg disse trinnene om batteriet er skyldige og hvordan å holde denne pesky elektrisk problem skjer igjen.

Instruksjoner

• Kontroller hvis noe forårsaker batteriet til utslippet. Hvis bilen har sittet lenge, eller har stått i ekstrem varme eller kalde, kan batteriet miste sin gnist. Også kan forlater frontlyktene på alle dagen eller over natten friste batteriet spille død. Feilsøk alle elektriske deler i bilen å se hvis alt ble igjen på mens bilen var borte.

• Avgjøre hvis bilen har en elektrisk kort sted. Sjekk alle sikringer for eventuelle feil som kan være drenering batteriet. Også påvirke elektrisk tilbehør som mobiltelefoner, GPS-systemer, datastyrte systemer og selv alarmer kan negativt levetiden til batteriet.

• Se på batteriet for korrosjon rundt terminalene. Hvis det er en bygge opp, vil ikke batteriet holde på en lading. Sjekk også for jording som kunne ha kommet gratis eller for en cross-threaded bolt på siden av terminalen. Disse feilsøking poeng kan hjelpe deg med å diagnostisere en uregelmessig tilkobling.

• Inspisere beltet for noen slitasje. Hvis beltet er slitt, kan batteriet miste strøm ved å jobbe for hardt. Også, hvis du tror batteriet lades for mye eller ikke nok på det kan være at spenningsregulator fungerer ikke riktig.

• Teste batteriet å sørge for at den er installert riktig i bilen. Hvis det ikke står i riktig posisjon, kan vibrere overdrevet og skade på innsiden av batteriet. Kontroller også at batteriet er riktig størrelse for år, merke og modell av bilen.

• Finne ut om batteriet er ikke kan holde på en lading. Det kan være et resultat av utilfredsstillende batteriet vedlikehold, veldig varmt vær, en overopphetet bilmotor eller en feil Dynamo.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker startkabler. Uventet gnister forårsake bli electrocuted.