Nnywellness.com

Hvordan søke Vinyl bokstaver disposisjoner


Vinyl bokstaver gir en enkel måte å legge til et profesjonelt preg i bilen eller andre flat overflate. Enten du annonserer for en virksomhet eller dekorere din personlige plass, vil bokstaver spare deg tid og krefter. For en mer dramatisk effekt, kan du vurdere vinyl bokstaver disposisjoner. Disposisjonen, del av bokstaver, skaper en dypt skygge-lignende effekt som gir brevene et 3D-utseende. Dette mer realistisk utseende vil trekke mer oppmerksomhet enn vanlig skrift.

Instruksjoner

• Rengjør overflaten du skal bruke vinyl bokstaver til og la dem tørke grundig. Arbeid i et område der overflaten ikke samler støv og smuss mens du venter til den tørke. Tørk området med en myk, ren håndkle igjen før bokstaver.

• Plasser vinyl bokstaver med disposisjoner med forsiden ned på overflaten der du vil bruke den. Kontroller at du liker det ser ut slik at du vet hvor du skal putte den når du skrelle den beskyttende dekke av.

• Tape vinyl decal eller dekaler hvis bokstavene er separate, til området du vil bruke dem ved hjelp av maskeringstape. Bruk en linjal for å sjekke om bokstavene er rett. Kontroller at merket er glatt og ikke krøllete.

• Gni baksiden av vinyl decal med en hard, glatt overflate som et stykke plast eller store tre maling rørestang. Starter i midten av merket og arbeidet ut til sidene. Trykk fast og dekker alle deler av merket å kontrollere hele decal overføringene. Betal spesiell oppmerksomhet til den ytre kanten av bokstavene sørge disposisjon overføringene og ikke innsiden av bokstavene.

• Skrell papir backing unna merket sakte. Starter i øvre høyre hjørne og dra ned og litt til venstre. Fortsette å trekke til baksiden er fjernet og merket er igjen. Hvis du legge merke til noen deler som ikke overføre mens du drar støtte av, stoppe og erstatte den delen av støtte. Gni området ikke overføre og deretter fortsette peeling unna papiret.

Tips og advarsler

  • Strekk ikke vinyl når du bruker det eller den kan rynke eller rive.