Nnywellness.com

Hvor å fastsette bilens Keyless oppføring


Hvor å fastsette bilens Keyless oppføring

Når du står i en mørk parkeringsplass med armene fulle av pakkene, er det siste du vil gjøre rote bilnøklene rundt søke etter dørlås på bilen din. Dette er hvor keyless oppføring fjernkontroller blitt virkelig praktisk. Du trykke bare på en knapp og alle dører er ulåst for din bekvemmelighet. Imidlertid hvis din keyless oppføring ekstern slutter å fungere, må det et nytt batteri. Spare både tid og penger ved skifte batteri på fjernkontrollen keyless oppføring deg selv.

Instruksjoner

• Besøk en auto deler butikken. Gi en ansatt på auto deler butikk med år, merke og modell av kjøretøyet bestemt og spør om han eller hun har noen keyless oppføring eksterne batterier passer fjernkontrollen keyless.

• Kjøp riktig batteriet og sette den inn i din keyless oppføring ekstern. Sett inn et kraftig verktøy i fjernkontrollen der de to halvdelene koble, og deretter forsiktig pop åpne fjernkontrollen.

• Fjerne det gamle batteriet og erstatte det med det nye batteriet. Snapper din keyless oppføring ekstern tilbake sammen og prøve å bruk den.

• Hvis du fortsatt har problemer med keyless oppføring ekstern, kall avdeling av bilforretning som produserer din bestemt foreta kjøretøy. Fortell dem om andre problemer du har med fjernkontrollen og spør en tjeneste reparasjon person hvis det er noe annet du kan gjøre for å løse fjernkontrollen selv. Hvis ikke noe den tjenesten forteller du arbeider, må gjøre en avtale for å bringe din nøkkel fjernkontrollen i for reparasjon eller utskifting.