Nnywellness.com

Hvordan finne en motornummer


Om du prøver å spore bilens historie eller få reservedeler for motoren, finne en motornummer eller kjøretøy ID nummer (VIN), er en enkel prosess. Motoren er som et menneskelig fingeravtrykk: det gir midler til å identifisere et kjøretøy fra en annen. Det er viktig å vite hvordan du finner dette nummeret som brukes til å spore historien, tjenestepost og deler som trengs.

Instruksjoner

• Se på oversikten under frontruten foran førersetet. Hvis bilen er nyere enn 1981, vil hvor motoren være 17-sifre lang. Hvis det er eldre enn 1981, blir det 11 - til 17-sifre lang. Du finner nummeret her, kan det være plassert på innsiden av driveren sidedøren. Hvis det ikke er i en av disse stedene, fortsatt trinn to og tre.

• Slå av bilen og åpne panseret, latching det på plass med gitt støtte mekanisme. Hvis bilen kjørte nylig, ikke berør inne som deler kan være veldig varmt.

• Lean under åpne panseret og betrakte den brede metalldelen, sannsynligvis ligger i midten. Dette er motoren. På toppen av motoren, bør din motornummer være gravert inn i metallet.

• Hvis du ikke vil se under panseret, sjekke bilens registrering, hvis du har. Registrering er nødvendig med VIN nummer, og det bør være nær toppen av skjemaet.