Nnywellness.com

Bosch W8ac tennpluggen spesifikasjoner


Funksjonen i en tennplugg er å pålitelig tenne drivstoff-luft-blandingen i en sylinder av en intern - forbrenning motor gjennom en rekke driftsforhold. Basert på hver motorens spesifikasjoner, vil bare et begrenset antall tennplugger passe inn i en bestemt motor og levere optimal ytelse. Bosch W8AC var tennpluggen valgfrihet for mange klassiske Volkswagen biler, samt andre bilprodusenter. I dag er det fortsatt standard erstatning pluggen for de fleste Volkswagen biler.

Dimensjoner

Bosch W8AC tennpluggen har 0.55 tommer (14 mm) diameter. Hex størrelsen er 13/16 inches (20,8 mm). Dens rekkevidde, som er hvor langt spissen av pluggen strekker seg inn i sylinderen fra plug's segl, er 1/2 tommers (12.7 mm).

Komposisjon

Tennpluggen bruker en pakning sel hvor det passer i motoren. Det inneholder ikke en motstand, som er vanlig i moderne biler å redusere radiostøy. W8AC bruker en enkelt elektronen med en kobber kjerne.

Volkswagen modeller

Volkswagen utviklet sine avlyttinger, produsert mellom 1946 og 1998, bruke Bosch W8AC tennplugger. VW buss mellom 1950 og 1979 bruke dem. Du kan også erstatte pluggene i Karmann Ghia kupeer med Bosch W8AC tennplugger.