Nnywellness.com

Diesel injektor rengjøring


Diesel injektor rengjøring

Bilprodusenter sier at du bør ha din diesel injektor rengjøres etter hver 100.000 miles eller så kjøring. Men er det ingen grunn for deg å betale dyre gebyrer som bil verksteder betalt for denne prosedyren. Du kan helt ren diesel drivstoff injektorer akkurat som hjemme.

Verktøy

For å rengjøre din diesel injektor, trenger du noen enkle husholdningsartikler, noen vanlige verktøy og noen unike elementer. Den enkleste måten å rense sprøytebrukerne er å plukke opp en diesel drivstoff purge kit, som kommer med to flasker av renhold løsning pressurize innsiden av sprøytebrukerne og tvinge eventuelle forurensninger ut. I tillegg til denne løsningen må du også to drivstoff slanger og en stor flaske som rommer begge drivstoff slangene. For å fullføre jobben, må du også et ratchet med flere forskjellige fet adaptere, en skrutrekker, tang og noen gamle filler for rengjøring. Det er også en god idé å ha en skuff på hånden for å fange noen søl.En litt mindre grundig injektor rengjøring, kan du bruke en flaske diesel drivstoff injektoren renere, som helles direkte inn i systemet. Denne metoden for rengjøring trenger ikke noen spesielle verktøy.

Prosessen

Drivstoff injektoren purge er ganske enkel, men du trenger å se opp for noen ting. En av de viktigste trinnene i rengjøring diesel drivstoff injektorer å finne levering og retur ventiler for drivstoff. Levering ventilen bringer nye drivstoff i sprøytebrukere, mens tilbakeslagsventil behandler brukte brenselet. Supply linjen har vanligvis en liten filter knyttet til den. Koble de opprinnelige slangene, og knytte de nye slangene som kobles til flasken. I hovedsak, oppretter du en ekstern drivstoff injektoren linje. Dumpe renere eller purge løsningen i flasken. Start motoren, og la det rev til ulike hastigheter. Du må endre turtall for å sikre at alle områder av sprøytebrukerne er rengjort skikkelig. Erstatte de opprinnelige delene når du er ferdig.

Forholdsregler

Følg alle instruksjonene på purge eller rengjøringsmiddel, selv om det går mot instruksjonene i denne håndboken. Visse løsninger utviklet for dieselmotorer kan eksplodere eller skade på motoren eller andre deler av bilen hvis ikke brukes i henhold til retningslinjene fra produsenten. Alltid var hansker og beskyttelsesbriller når du arbeider med biler, spesielt når de er varm.