Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk på en Palm TX


Nå som du har kjøpt din Palm TX, vil du laste ned musikk på det slik at du kan spille det når som helst. Det er et par måter å gjøre dette, så lese forslagene og på kort tid vil du kunne laste ned så mye musikk som du liker og spille det på din Palm TX uansett hvor du går.

Instruksjoner

• Kjøpe et utvidelseskort, slik at du kan lagre musikkfiler på din Palm TX og spille dem når du vil (se ressursene nedenfor). Plugg kortleseren i USB (Universal Serial Bus)-porten, og deretter sette inn SD (Secure Digital)-kortet i leseren. Åpne "Min datamaskin" og gjøre et søk for SD-kortet, og deretter etter du har funnet det bare dra og slipp MP3 filer til SD-kort slik at du har lastet dem på din Palm TX.

• Nedlasting RealOne Player på datamaskinen (se ressursene nedenfor) og klikk "Enheter" Dobbeltklikk "Kort", og deretter for å åpne vinduet "Legg til utklipp" velger «Legg til klipp». Merk filene du vil legge til din Palm TX. Deretter i vinduet "Legg til utklipp" Klikk "Legg til utklipp" igjen og deretter "Close".

• Kjøp Pocket Tunes grunnleggende MP3-spilleren til din Palm TX (se ressursene nedenfor). Siden dette er den grunnleggende programmet den kommer ikke med mange ekstra funksjoner, men hvis dere du er en MP3-spiller på din Palm TX er et godt program å ha. Hvis du vil ha flere funksjoner kjøpe deluxe-versjonen av programmet som kommer med muligheten til å laste ned musikk fra CD og arbeider med Windows Media Player. Det kommer også med radiostasjoner, muligheten til å få musikk abonnementer, lydbøker og podcaster, lage spillelister og tilpasse temaet med skins som er tilgjengelig og brukervennlig.