Nnywellness.com

Hvordan erstatte brems disker


Hvordan erstatte brems disker

Skivebremser er den dominerende oppbremsing bilteknologi i bruk i dag. The Arbeidsprinsipp er enkel. En stasjonær caliper bruker spesialdesignet pads for å "fange" en disk som er festet til roterende hjulet og friksjonen som følge bremser bilen. Pads og disken er utsatt for enorm styrker og varme under denne prosessen, og begge er utsatt for harde miljøet opprettet under bilen som det er i bevegelse. Slitasje eller skade, blir det ofte nødvendig å erstatte brems diskene, og bileiere kan redde seg penger hvis de er villige til å tilbringe et par timer gjør denne relativt enkel oppgave selv.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en solid og jevn overflate. Automatiske girkasser innlegge park og sette manuelle girkasser første eller revers. Hvis arbeider med en front brems, sett på parkeringsbremsen og blokkere begge bakhjulene. Hvis arbeider med en bakbremsen, ikke sett på parkeringsbremsen og blokkere både forhjulene. Delvis løsne det lug vanskelige problemer på rattet betjenes, jekke opp bilen og støtte bilen på sikkerhet stilling. Fjerne det lug vanskelige problemer og trekke hjulet av.

• Fjern alle Beskyttelseshetter som kan dekke hodene til to caliper guide bolter, og deretter fjerne caliper guide bolter. Grep caliper forsamlingen og rull den frem og tilbake noen ganger for å spre bremseklossene og løft caliper forsamlingen opp og ut disken. Ikke skade gummi brems slangen. Henge caliper forsamlingen ut av veien på kjøretøy suspensjon ved hjelp en strikk ledningen eller lignende.

• Fjern den gamle disken ved å fjerne noen beholde bolter eller skruer og trekke disken huben. Hvis disken er beslaglagt, tapper du midt delen av disken fast med en gummi eller plastikk klubbe å løsne. Noen disker har én eller flere gjenget hull i midt delen av disken. Bolter kan fanget i disse hullene og strammet samtidig for å jack disken huben.

• Rengjør huben grundig med brems rensevæske. Husk å ta alle væske i en fange panne og kast brukte væsken i samsvar med lokale bestemmelser. Arbeide i et godt-ventillated og ta vare ikke for å puste brems rengjøring væske damp. Bruk en stålbørste for å fjerne gjenstridige skitt og innskudd. Tørk huben med filler. Kontrollere overflaten på den nye disketten som vil kontakte huben og være sikker på at det er fritt for smuss. Rengjør med brems rensevæske om nødvendig.

• Plasser den nye disketten på hub og fest den med beholde bolter eller skruer eventuelt.

• Lirke caliper montering bremseklossene fra hverandre med en tynn tre eller lignende myk objekt. Erstatte samlingen caliper over disken. Smør caliper guide bolter med brems fett og installere for å sikre tykkelse. Installer hjulet og senk bilen. Teste brems operasjonen før du kjører bilen normalt.