Nnywellness.com

Tips for Auto kropp arbeid


Auto kroppen arbeid er best gjort av en profesjonell auto kropp tekniker, men det finnes måter å få gode resultater når du gjør det selv. Auto kroppen arbeid kan være kjedelig, men må gjøres riktig for å oppnå de beste resultatene. Det er noen tips for å reparere bilen din og få det ser så god som ny.

Beste verktøy

Før arbeider på kroppen av bilen, har de riktige verktøyene for jobben. For sliping bilen, trenger du flere ark av ulike graderinger av sandpapir. Du trenger 80, 120, 300, 800 og 1000-korn sandpapir en lang blokk sander og en dual-action orbital sander. For store bulker, er en bulk avtrekker og bore nødvendig å trekke bulk ut og nivå med overflaten av bilen. En jeksel, auto body filler og plast nal for å reparere bulker etter benytter bulk puller.

Bilindustrien primer, spray pistol og maskeringstape brukes for å forberede bilen skal males. Spray pistol krever en luftkompressor med minst fem hestekrefter og en lang luft slange som kan komme rundt hele bilen. Spray pistol kan være en vanlig billakk spray pistol, men en gravitasjon-matet sprøytepistol fungerer best og flyter jevnere enn en vanlig pistol. Spissen av pistolen må ha en større åpning for sprøyting primer og en mindre åpning for sprøyting maling og klarlakk maling. For maling bil, billakk, er klarlakk og redusering nødvendig. Kontroller at primer, maling, klarlakk og redusering er laget av samme selskap er samme merke og fra samme linje av produkter. Blande disse materialene kan forårsake kjemiske reaksjoner på overflaten av bilen, selv etter at malingen er sprayet og tørket.

Reparasjon Tips

Reparere åpenbare skaden først. Begynne med å bore flere hull i bulker. Stikk bulk puller i ett hull samtidig og trekke bulk ut sakte, alternerende hull for å få de jevneste resultatene. Når de har blitt trukket og er hovedsakelig nivå med overflaten av bilen, bruke en jeksel for å male alle maling og primer av i området. Slipe ned til Bart metall i bulkete og rundt kantene av bulk. Glatt noen auto body filler over hele området bruker plast nal. La filler til å tørke i ca en time før du berører den. Bruk dual-action sander og 80-korns slipepapir å glatte filler til bilens overflate. Bytt til 120-korn papir og gå over hele området som skal males. Du kan gjøre følgende manuelt, men sander fungerer mye raskere.

Når området har blitt pusset, tape over alle områder av bilen som kan males, som Vinduer, trim hjul, lys og grill. Spray to strøk av primer på området og la dem tørke i ca 30 minutter. Bruke en lang blokk sander og 120-korn sandpapir til sand hele området av primer. Hold blokken mot overflaten av bilen slik at sandpapir jevner primer og fjerner det øverste laget. Dette etterlater primer en lys farge. Mørke områder fortsatt på bilen mener de er lav og trenger mer kroppen fyllstoff. Slipe disse områdene ned gjenta den kroppen filler, sliping og grunning. Gjør dette til hele området er glatt. Spray en siste strøk av primer og sand det glatt med 300-korns slipepapir.

Maleri Tips

For sprøyting maling, starter på toppen av bilen og jobb deg nedover. Dette reduserer mengden av overspray som kan lande på bilen. Hold spray pistol omtrent 8 til 12 inches fra overflaten av bilen. Bruk korte, selv slag og overlapper hver og en av noen få inches. Spray maling på tynn så ingen kjører oppstår. Flere tynne strøk er bedre enn én eller to tykk frakker. Maling kan brukes i fire til seks strøk. At malingen tørke og deretter sprayer klarlakk maling ved hjelp av samme prosess. At malingen skal tørre over natten før du kjører bilen. Vent minst en gang måned før voks til bilen.