Nnywellness.com

Hvordan du vind en Rolleiflex


Hvordan du vind en Rolleiflex

Først utgitt i 1929, var den opprinnelige Rolleiflex en twin linsen refleks (TLR) medium format filmkamera som bruker 120mm roll film. Gjennom sin produksjon forble kameraets design i hovedsak det samme. Suksessen til kameraet ble tilskrevet den kompakte designen i forhold til andre medium format kameraer og kvaliteten på Carl Zeiss linser som ble brukt i produksjonen. Fremme filmtyper i kameraet oppnås ved hjelp av sveiven på høyre side av kameraet.

Instruksjoner

• Trekk ut filmen svingete sveiv på høyre side av kameraet når filmen er lastet inn i kameraet slik at hanken blir tilgjengelig for bruk.

• Slå av filmen svingete sveiv i en klokken mot fronten av kameraet. Mens svingete filmen, se inn i filmen counter-vinduet og se etter antall "1." Så snart du ser dette nummeret, fremme sveiven bare langt nok til å tillate deg å lukke spaken tilbake i sine låst stilling.

• Trykk på utløseren å ta bildet. Fremme filmen igjen ved svingete filmen pedalene til du ser hvor "2" i filmen counter-vinduet. Gjenta prosessen til det siste bildet er tatt, vind gjenværende filmen på ta opp hjul og fjerne filmen slik at den kan behandles.