Nnywellness.com

Hvordan å sette musikk til en Mini SD


Sikre Digital (SD) er en slank og kompakt minnekort utviklet av det SD Card forening. En minister ble introdusert for å møte utfordrende markedet av mobiltelefon. En minister er en permanent memory stick kan lagre data selv når det ikke er drevet. En standard miniSD-kort kommer i forskjellige størrelser, for eksempel 512 MB, 1 GB og 2 GB.

Instruksjoner

• MiniSD inn et miniSD-kort. Vanligvis miniSD hukommelse kortene kommer med miniSD-adapter, men hvis du ikke har en, kan du kjøpe det fra en datamaskin matbutikk.

• MiniSD-adapter inn datamaskinens innebygd minnekortleser. Hvis datamaskinen ikke er utstyrt med en minnekortleser, kan du kjøpe en separat fra en forhandler. Koble til ekstern minnekortleser til datamaskinens USB-port. MiniSD-kort inn i ekstern minnekortleser.

• Klikk "Åpne mappe for å vise filer" i dialogboksen "Autokjør" som vises på skjermen. Et nytt vindu åpnes med det flyttbare lagringsmediet, dvs. minister minnekortet.

• Naviger til "Musikk"-mappen eller en annen mappe der du har lagret musikksamlingen på datamaskinen. Velg filene ved å trykke "Ctrl" og "A". Kopiere sanger ved å trykke "Ctrl" og "C".

• Gå tilbake til vinduet flyttbare lagringsmedier og trykk "Ctrl" og "V" lime sangene på minnekortet miniSD. Etter overføringen, fjerne miniSD-kort fra minnekortleseren.