Nnywellness.com

Min Dodge Ram vil ikke skifte i Overdrive


Min Dodge Ram vil ikke skifte i Overdrive

Dodge Ram lastebiler kommer lager med en overdrive eller O/D, funksjon som gjør det muliggjør å bytte mellom tre og fire tannhjul. Når overdrive er av, fungerer lastebilen på tre tannhjul, slik at det å trekke mer vekt og gir det mer kraft. Når overdrive er på, opererer lastebil på fire tannhjul, bruker mindre strøm og mindre gass. Det er uvanlig for overdrive mislykkes, men hvis Dodge Ram mislykkes å skifte i overdrive finnes noen årsaker du kan undersøke før du tar den til et verksted.

Instruksjoner

• Aktivere funksjonen overdrive ved å trykke knappen overdrive. Knappen overdrive ligger under frontlys knotten og makt speil knotten. Et lys bør komme på dashboard informerer deg om at den er på. Har lyset kommer på ikke indikerer nødvendigvis om overdrive faktisk fungerer som det skal, men det er et godt første skritt. Du kan prøve å slå funksjonen overdrive og på å prøve og få lyset skal fungere.

• Sette Dodge Ram i stasjonen og kjøre forover sakte i begynnelsen, akselererer når du flytter. Hvis RPMer nå 4000 til å 5000 uten slippe, kan dette indikere at lastebilen ikke flytter inn i overdrive. Når funksjonen overdrive aktiveres, bør lastebilen skifte på rundt 3000 til 4000 RPM.

• Slår motoren og la den avkjøles. Deretter slår lastebilen igjen og starte det likt skritt igjen. Hvis bilen ikke skifte i overdrive, kan det være et problem med sensoren kobler overdrive til rattet panelet. Hvis du har installert etter-markedet tillegg på lastebilen, for eksempel en alarm oppgradering, kan dette forårsake problemer med stafetten. Det er best å ta bilen til et verksted og ha dem undersøke den.

Tips og advarsler

  • Det er best å gjøre prøvekjøring overdrive på en parkeringsplass eller på et sted der hastigheten vil kontrolleres.
  • Aldri stasjonen på motorveien med overdrive, som dette føre til alvorlige motorskader.