Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre hvis min RCA RP5120 er frosset?


Hva kan jeg gjøre hvis min RCA RP5120 er frosset?

RCA-RP5120 poster stemmer, som er nyttig for opptak til 104 timene av forelesninger, forretningsmøter og andre tale eller samtale. Det er mange mulige årsaker bak RCA RP5120 digital stemme opptakeren frysing. Frysing kan oppstå under innspillingen, playback eller redigering.

Om RCA RP5120 opptakeren

RCA-RP5120 tilbyr stemme-aktivert innspillingen evnen som overføres via en USB-port til datamaskinen. Denne unike stemme-aktivert funksjonen starter opptaket så snart opptakeren oppdager tale. Opptakeren har også en rask forhåndsvisning av innspilte filer, forteller du datoen og klokkeslettet innspillingen ble gjort. Du kan velge mellom flere avspillingshastighet og forhåndsvise opptakene. Digital stemme-programvare er inkludert slik at du kan styre din digitale opptak.

Frysing under opptak

Digitale opptakeren fryser på forskjellige tider under opptak, avhengig av årsaken. Kontroller at brenneren ikke er låst og at at det er nok tilgjengelig minne for flere opptak. Opptakeren har 99 opptak i én fil. Hvis du oppretter flere innspillinger, opprette en ny mappe for å lagre dem i før du begynner. Du må også opprette en ny mappe i en økt hvis 99-fil grensen er nådd før du er ferdig med innspillingen. Hvis stemme følsomheten er satt til høyeste innstilling kan du også ha problemer opptak. Vil du prøve å justere følsomheten til en lavere innstilling.

Frysing under avspilling

Opptakeren kan fryse under avspilling fordi låsen ansiktstrekk er aktivert. Kontroller at brenneren er låst. Du kan også ikke være i riktig mappe å lytte til opptak. Hvis volumet er satt til null eller hodetelefonene ikke er riktig tilkoblet, kan det vises at opptakeren har frosset. Avspilling vil også fryse Hvis batteriet er døende. Prøv å erstatte batteriet.

Kontakt kundestøtte

Opptakeren kan ha en mekanisk feil hvis det fortsatt frosset. Besøke støttestedet RCA og velg RCA fra rullegardinlisten merkevare. Angi "RP5120" som modellnummeret å finne informasjon om din modell. Hvis du vil stille et spørsmål, må du registrere med webområdet. Angi et brukernavn, første og siste navn og en gyldig e-postadresse til å opprette kontoen i delen Opprett konto.