Nnywellness.com

Hvordan oppgradere bilen høyttalere


Hvordan oppgradere bilen høyttalere

Lager bilstereoanlegg er ofte veldig bra, spesielt i nyere biler. Imidlertid kan bilstereoen styrkes. En av de mest dramatiske forbedringene i bilen stereoytelse kan gjøres ved å oppgradere høyttalerne i bilen. Det er flere alternativer som kan utøves raskt og den beste måten å starte er å prøvespille flere merker der de er utstilt. Deretter må du oppgradere høyttalerne i par å sikre samme lyd ytelse fra begge sider av kjøretøyet.

Instruksjoner

• Lirke av høyttaler grillen. Hvis grillen er skrudd på, bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene. Noen ganger må hele dørpanelet fjernes først.

• Fjern skruene som fester den gamle høyttaleren med en stjernetrekker.

• Koble ledningsnettet fra den gamle foredragsholder eller positive og negative ledningen tilkoblinger som er knyttet til baksiden av høyttalerne. Fjern de gamle høyttalerne.

• Velg den nye høyttalerne. Lytte til flere høyttalere i bil stereoplaten department store elektronikk butikker. Bringe den gamle høyttaleren for bedre å bestemme størrelsen på korrekt høyttaler for bilen.

• Bruke trykk på lyd absorpsjon materiale til dør rammen før du installerer den nye høyttalerne. Akustisk demping på døren ramme gjør dørkarmen mer som en lyd høyttaler, og dermed bedre systemytelsen.

• Koble ledninger eller wire sele i nye høyttaleren, og skru den nye foredragsholder på dør-rammen. Koble høyttalerdeksel eller annen maskinvare for døren.