Nnywellness.com

Hvordan å se Internett-TV på min Mac


Hvordan å se Internett-TV på min Mac

Husker dagene da TV besto av en antenne på konsollen, tilbyr tilgang til fire svart-hvitt stasjoner som så mer ut som en vinter snøstorm enn bevegelige bilder? Spol frem til moderne tid. Variasjonen av hva vi ser, når vi ser det, og enheten vi velger å se det på alle vedtaket av betrakteren. Vanlig fjernsyn gjennomgår en revolusjon, migrering fra sin mangeårige forretningsmodell kommersielle betalt programmering inn i en epoke som tilbyr nesten ubegrenset valg takket være Internett. Fange en del av denne teknologien bølgen og ridning kam i fremtidens TV er relativt enkel og kan være ganske morsomt.

Instruksjoner

Komme i gang

• En hyggelig opplevelse å se TV innebærer avslapning. Hvis du vil se filmer eller TV, vurdere størrelsen på Macintosh skjermen. Apple tilbyr 24-tommers og 27-tommers høyoppløselig skjermer på iMac. For den beste opplevelsen, bredbånd eller høy fart kabel tilbyr den raskeste Internett-overføringshastigheten og sikrer en kontinuerlig strøm av programmering, uten avbrudd for bufring mens du ser. Kontroller at operativsystemet OSX versjon 10.4 eller nyere. Apple fortsetter å forbedre dets grensesnitt med Internett og gir bedre kompatibilitet med ulike video formater i de nyeste versjonene av operativsystemet.

• Koble til Internett med Safari (versjon 4.0) eller Mozilla Firefox (versjon 3 eller senere) som webleseren.

• Gå til hulu.com og velge å se et TV-program, en film eller video shorts. Hvis du registrerer på stedet, vil du kunne opprette en personlige favoritter profil og organisere valgene visning.

Andre gratis nettsteder er også tilgjengelig, inkludert Joost og wwiTV.

Apple TV og andre betalte alternativer

• Apple TV er en enhet du kan kjøpe som kobler til konvensjonelle TV satt og lar deg spille filmer, innspilte TV-programmer og videoklipp som er lagret på datamaskinen. Den benytter iTunes, slik at du kan kjøpe filmer og TV-programmer via iTunes store.

• iTube! er et program som tilbyr 1500 Internet TV-kanaler. Programmet er tilgjengelig for en gratis nedlasting prøve.

• Hvis du foretrekker å se Internett-TV på din 65-tommers, vurdere HD, 3D kompatibel, LCD-flatskjerm, kjøpe en HDMI-adapter og koble datamaskinen til den aktuelle porten på monster skjermen.

Tips og advarsler

  • Det er ikke en dårlig idé å surfe Apple diskusjon området, søker etter informasjon på Internett TV. Mye av dette innholdet er web-basert, og som skaper muligheten for virus og malware programmer til å infisere datamaskinen. Selv om Apple har et rykte for sin motstand mot disse problemene, Hold deg oppdatert med hva andre sier på diskusjonsforum på Apple-webstedet.