Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en Alkalisk Akkumulator


Spesifikasjoner for en Alkalisk Akkumulator

En Alkalisk Akkumulator er vanligvis en engangs batteri som lager strøm gjennom reaksjonen sink og mangan oksid. De ble først introdusert i 1960 og ble raskt populær batteriteknologi. Dette er de tradisjonelle batteriene for trådløse forbrukerelektronikk, som TV-fjernkontrollen. De mest populære størrelsene er AA, AAA, C og D. Batteriene kommer i varierende størrelser med forskjellige mengder kraft til å passe det elektroniske enheten trenger.

AA

AA-batteri er en sylindrisk batteri og kommer med kapasiteten på 2850 milliamp time (mAh), som er måling av hvor mye strøm som batteriet kan holde. AA-batteri har også 1,5 nettspenning. Dette batteriet veier 23 g, med en diameter på 14.5mm og en høyde på 50-1 / 2mm. Dette batteriet er brukt i de fleste trådløse elektronikk som fjernkontrollen eller en spill-fjernkontroll.

AAA

AAA-batteri er en sylindrisk batteri og har en kapasitet på 1150 milliamp time og nettspenning 1-1/2. AAA har en 11-1 / 2g, diameter av 10-1 / 2mm og en høyde av 44-1 / 2mm. Dette er en mindre versjon av AA og passer inn i mindre elektronikk der AA ville ta opp for mye plass.

C

C-batteriet er en sylindrisk batteri som har en kapasitet på 8,350 milliamp time og nettspenning 1-1/2. C har en vekt på 66g, diameter eller 26mm og en høyde på 50mm. Du finner disse batteriene i større trådløs elektronikk som radioer eller lommelykter.

D

D batteriet er et cubed batteri som har en kapasitet på 18 000 milliamp time og nettspenning 1-1/2. D batteriet veier inn på 142g, har en diameter eller 34mm og en høyde av 61-1 / 2mm. D pakker vesentlig mer strøm enn andre tre batteriene og finnes sannsynligvis i som kraftige lykter eller bærbare høyttalere.