Nnywellness.com

Slik endrer du en Honda Rancher batteri


Slik endrer du en Honda Rancher batteri

Honda rancheren er et stort all - terreng kjøretøy. Batteriet i din Honda Rancher er hva makter alle elektriske komponentene du trenger mens på stier eller ranch. Forhandleren Honda vil ha erstatningsbatteriet for spesifikke år og modell av din Rancher. Batteriet på Honda rancheren er i et rom under setet, mot baksiden av rommet. Du trenger en stjerneskrutrekker til å fjerne batteriet mounts før du trekker det gamle batteriet.

Instruksjoner

• Parkere din Honda Rancher på en flat overflate med god plass til å jobbe. Slå av din Honda Rancher og la motoren avkjøle før du begynner å arbeide.

• Finn bryteren hånd som åpner setet. Bryteren låser er enten under setet mot gasstanken eller på baksiden av setet. Plassere håndflaten på setet og bøye fingrene på kanten av setet og klem liten svart håndtaket frigjør setet fra mekanismen som låser på plass.

• Trekk setet opp og ut av Honda rancheren. Batteriet er firkantet med to ledninger koblet til toppen. Bruk Phillips-skrutrekker til å løsne skruene som holder ledningene til toppen av batteriet. Trekke ledninger opp og ut av batteriet.

• Fjern batteriet mounts bruker Phillips head skrutrekker. Skru ut skruene på mounts på venstre og høyre side av batteriet. Trykk mounts til side og dra ut batteriet ut av huset.

• Plasserer det nye batteriet i batterihuset, koble mounts og stram mounts bruker Phillips head skrutrekker, koble batteriet wire og sikre skru bruker Phillips-skrutrekker og erstatte setet, klikke det på plass.