Nnywellness.com

Hvordan å tørke en mobiltelefon


Personvern er svært viktig, spesielt vurderer alle skummelt konsekvensene av identitetstyveri. Når du selger, donere, eller ellers Resirkuler din gamle mobiltelefoner, er det med god grunn at du vil sikre at alle dine personlige data ikke la din besittelse sammen med telefonen. Brukerhåndboken for mobiltelefonen kan fortelle deg hvordan du kunne tømme alle data fra telefonen, men det er en praktisk online verktøy som kan vise deg hvordan du gjør dette med de fleste telefonmodeller.

Instruksjoner

• Se mobiltelefonen håndboken og lese instruksjonene for tørke telefonens minne. Hvis du ikke lenger har brukerhåndboken for mobiltelefonen, sjekke produsentens webområde. Mange ganger produsentene har manualer for sine produkter tilgjengelig på deres hjemmeside i en bærbar format (PDF).

• Fjern telefonens SIM-kortet, hvis den har en. Noen mobiltelefon tjenesteleverandører sette disse på sine telefoner å identifisere dem på deres nettverk. Denne lagrer noen av dine personlige opplysninger som du har angitt i telefonen, men vanligvis ikke alt. Du skal ødelegge det med mindre du bor med gjeldende mobiltjenesteleverandøren og den har fortalt deg at det er overføres til en annen telefon.

• Slett mobiltelefonen data som brukerhåndboken dirigerer. Hvis du ikke finner manualen, har ReCellular et hendig verktøy tilgjengelig på sin nettside som kan fortelle deg spesifikke instruksjoner for sletting av data fra de fleste mobiltelefon-modeller. Bare gå til nettstedet og angi produsent og modell av din mobiltelefon, og det vil gi deg presise instruksjoner for modellen.

• Ikke glem å avbryte din mobiltelefontjeneste trykkeriet mobiltelefon før du selger, donere eller resirkulere mobiltelefon.

Tips og advarsler

  • Når du har gått gjennom alle tilgjengelige prosedyrer for å fjerne alle personlige opplysninger fra mobiltelefonen, kan du teste arbeidet. Slå den og leke med telefonen for en stund. Det kan ta noen forsøk på å fullstendig slette alle data fra telefonen, og det er bedre å tilbringe mer tid med den å finne dataene selv enn for noen andre å finne den senere.
  • For å være ekstra sikker, kan du be en venn eller et familiemedlem som ikke har erfaring med samme modell av telefonen til å teste det for deg. Mye er som med videospill, noen ganger det enklere for noen som er kjent med utstyret å merke noe som du ikke har sett.