Nnywellness.com

Hvordan du kobler en forsterker til en Pioneer 1014


Hvordan du kobler en forsterker til en Pioneer 1014

Pioneer-1014 er en lyd surround lyd mottaker for et hjemteatersystem. Mottakeren er utstyrt med flere input forbindelse kontaktene for å henge opp AV-utstyr, samt utgangene for å koble en forsterker å produsere ekstra kraft for høyttalerne. Standard stereo kabler koble Pioneer-1014 fra et par lyd ut-kontaktene til en forsterker, som kan deretter kobles til par stereohøyttalere. Legge til en forsterker tar mindre enn fem minutter å gjøre.

Instruksjoner

• Slå og koble utstyret.

• Sett inn de to pluggene på den ene enden av en Stereokabel i ett sett med audio utgangene på baksiden av Pioneer 1014 (det er to sett av utganger på denne modellen). Hvite pluggen kobler til venstre lydkontakten. Den røde pluggen kobles til den høyre kontakten.

• Koble de røde og hvite pluggene på den motsatte enden av kablene til et sett med audio innganger på forsterkeren.

• Angi Pioneer mottaker fjernkontrollen til settet av utgangene tilkoblingen til forsterkeren så sette forsterkeren til for kontaktene for mottak lydsignalet fra Pioneer mottakeren.

Tips og advarsler

  • Koble Pioneer 1014 og forsterker fra elektrisitet under tilkobling komponentene. Dette hindrer en potensielt skadelig overspenning.