Nnywellness.com

Hvordan åpne en Boot-låsen


Hvordan åpne en Boot-låsen

Støvel låsen er låsen som låser din bilen bagasjerommet på plass. Det er ikke mye å tenke på når denne delen fungerer, men det kan føre til en verden av problemer hvis det fastkjørte. Du kan ikke bruke din bagasjerommet--- og verre ennå, du kan ha noe viktig at du trenger å få til innsiden. Forstå hvordan å åpne støvel smekklås når den normale måten ikke fungerer vil spare tid og unngå en mulig reparere regning fra din mekaniker.

Instruksjoner

• Skru på bilen og se hvis din elektronisk utstyr slår på---for eksempel dashboard lysene og radioen. Hvis ikke, problemet skyldes et batteri lavt eller død. Noen støvel låsene bruke en elektronisk enhet for ekstern oppføring; et batteri lavt eller død vil hindre elektronikk åpne låsen. Du kan hoppe-start din batteri med et par startkabler eller har batteriet erstattet, men manuell opplåsing av støvel låsen med nøklene er fortsatt mulig.

• Sette inn små halm apparatet som følger med de fleste bokser avfettingsmiddel og spray direkte inn i bagasjerommet nøkkel hull. Noen ganger vann og annet rusk kan sette seg fast i nøkkelen hole's vannglass. Dette forhindrer din nøkkel slår og støvel låsen låse opp. Avfettingsmiddel vil hjelpe smør alle deler og forhåpentligvis få låsen for å låse opp, hvis dette er årsaken til problemet.

• Klatre i baksiden av bilen og dra ned baksetene hvis du har en sedan. Lås opp baksetene og trekke dem ned. Dette vil utsette en åpning som fører direkte til bagasjerommet. Dette trinnet gjelder for de med sedan. Kombi, minivan og SUV eiere kan hoppe over dette trinnet siden innsiden av stammen er utsatt.

• Dra i bagasjerommet sikkerhet håndtaket åpne bagasjerommet. Dette er noen ganger referert til som underordnet sikkerhet håndtaket. I sedan blir noen ganger låsen gløden-inne-det-mørk. Trekke på denne referansen vil åpne boot låsen, og din bagasjerommet åpnes.

• Inspisere støvel låsen når stammen er åpen. Spray med avfettingsmiddel hvis du oppdager en opphopning av rust eller fett. Tørk av med en ren tørkepapir for å fjerne noen stoffer fra låsen. Se etter skader. Støvel låsen må tåle betydelig press gjennom daglige slamming og åpne. Sprekker, Bend eller pauser i låsen er ikke uvanlig i eldre biler. Støvel låsen må erstattes hvis du ser denne typen skader.

• Bagasjerommet og prøv å åpne låsen støvel med din for å se om en av reparasjonene du utførte eliminert problemet. Hvis ikke, kan du prøve på nytt eller ta bilen til en mekaniker til å løse problemet.