Nnywellness.com

Hvordan du skal blø bremsene på en 2004 Chevy Aveo


Nødvendigheten av å blø bremsene på en 2004 Chevy Aveo skyldes utskifting av deler eller en lekkasje i systemet. Luften i bremsesystemet resulterer i en svampete gasspedalen; en som krever flere reiser enn normalt å stoppe. Frosne brems skyvelære glidebryteren-bolter viser også de samme symptomene. Hvis caliper er i stand til å skyve på glidebryteren-bolt forårsaket av korrosjon, vil det kreve mye mer press på gasspedalen å stoppe.

Instruksjoner

• Åpne Shack og fjerne hetten på master sylinder reservoaret. Kontroller og fyll tanken med bremsevæske som nødvendig for å bringe den opp til riktig nivå. Re-installere cap. Raise bilen med gulvet jack, og stedet jack står under siden jacking poeng. Senk bilen slik at den hviler på tribunene.

• Spør en hjelper å pumpe gasspedalen tre ganger og la pedalen opp på tredje gang. Når du åpner bleeder skruen på et hjul, spør hjelperen å presse gasspedalen på gulvet og holder den der. I mellomtiden, Lukk bleeder skruen. Når bleeder skruen er lukket, og bare da, kan du spørre hjelperen pumpen bremsen pedal tre ganger, og på tredje pumpen, la pedalen opp. Gjenta prosessen med å åpne bleeder skruen har hjelperen Trykk pedalen til gulvet igjen, og så det går til alle bremsene har vært bled. Grunnen for å holde pedal til bleeder skruen lukkes er at løfte pedalen med bleeder skruen åpne ville suge luft tilbake i systemet.

• Åpne bleeder skruen på høyre bakre brems sylinderen en linje skiftenøkkel. Bremsene må være bled i en bestemt rekkefølge, høyre bak, venstre, venstre bakre og høyre forstk.

• Trykk gasspedalen på gulvet. Lukk bleeder skruen snuggly med linje wrench. Pumpe gasspedalen tre ganger og la pedalen opp. Fortsett denne prosessen inntil en jevn strøm av bremsevæske framgår brems sylinderen. Sjekk alltid brems væske nivå før du fortsetter til neste hjulet.

• Senk bilen fra jack står. Kontroller master sylinder reservoaret én gang når blødning prosessen er ferdig og fylle som nødvendig å riktig nivå. Erstatte hetten.