Nnywellness.com

Baby sete lov


Baby sete lover for spedbarn og barn varierer fra stat til stat. Det er imidlertid uniform retningslinjer som er svært like i hver av de 50 statene. Før sikkerhet beslutninger om barnets plassering i bilen, enten i en baby sete, småbarn seat eller beltestol, alltid sjekk med din Statens krav.

Funksjonen

Bilseter for spedbarn og små barn er utformet for å beskytte mot skade under en bilulykke. Baby sete lover har blitt designet i alle 50 delstater som krever alle barn under en viss alder og vekt grense sikres i et sete. Mens hver stat kan ha variasjoner på disse lovene, er det ulovlig overalt i USA å ri med barn usikret i et sete eller noen med et barn. Disse lovene er utformet for å sikre barn på ett sted i bilen og forhindre så mye skade som mulig bør en ulykke inntreffer.

Funksjoner

Alle 50 stater mandat som til dine barn når en alder av en, og til barnet ditt når minst 20 pounds, de burde være i en bakovervendt spedbarns stol, fortrinnsvis i baksetet. Dette regnes den sikreste plassen i bilen for spedbarn bør det være en sidekollisjon krasj.

Når barnet er i stand til å flytte til en større plass, kan du ha dem frem mot og i bakre passasjer eller sjåføren side. Det er ulovlig i alle 50 stater å plassere noen barnet i forsetet. Som barnet blir eldre, sjekk med din lokale statlige retningslinjer på hva alder og størrelse barnet må lovlig for å ri trygt i en beltestol, og til slutt med bare bilbelte.

Misforståelser

Noen foreldre tror at noen bilsete vil gjøre. Men må foreldre huske at sikkerhetsstandarder endres stadig. Bilseter må har en utløpsdato som er trykket på dem, som er vanligvis 6 år fra datoen den ble produsert. Så, mens du bør lagre det bil setet for barnet ditt neste, bør du også være Kontroller de nyeste sikkerhetsstandardene og utløpsdato for at bilsete. Pass også på at setet har ingen sprekker eller er skadet på noen måte, samt sjekk å se hvis setet har blitt tilbakekalt.

Variasjoner

Mens alle setene er produsert til relativt samme standard, er det merkbar forskjell når shopping for en bil sete. Noen plasser har en større vektgrense og kan utnyttes for en lengre periode. De fleste spedbarn seter kan imidlertid bare brukes til barnet ditt når 25 pounds. Mange plasser utformet for smårollinger kan håndtere 20 til 50 pounds, og noen kan selv justere for å håndtere opptil 65 pounds.

Hvis du flytter til eller besøker en annen stat, bør du alltid sjekke staten lover og krav til bilseter. Hva er en standard i én stat, kan ikke være OK i et annet. Noen stater kan for eksempel kreve alle barn under 5 år å være i en booster eller barnesete, mens andre stater kan bare ha dette behovet for barn under 4 år.

Betraktninger

Foreldre må også kontrollere at bilsete de bruker oppfyller føderale standarder. Alle spedbarn og barn sikkerhets-seter må oppfylle amerikanske føderale sikkerhetsforskrifter. Kjøpe eller bruke en baby sete i utlandet kan ikke oppfylle sikkerhetsstandarder i USA. For å se om ditt sete oppfyller forskriften, kan du sjekke med produsenten av din baby sete.

Bilseter er kreditert med lagring av tusenvis av barns liv i året. Krasj tester har vist at spedbarn og barn ordentlig sikret i et sete i en krasj har overlevd og hadde mindre skader enn barn som ikke var.