Nnywellness.com

Problemer med ringer ID skjermen fra DirecTV


Alle DirecTV mottakere utstyrt med en telefon line kontakten på baksiden av mottakeren. Denne kontakten kan du koble mottakeren til en landbasert telefonlinje. Denne tilkoblingen er nødvendig å bestille DirecTV Pay-Per-View programmer gjennom mottakerens menyen. Denne tilkoblingen kan også brukes til å vise oppringer-ID meldinger på TVEN. Det er noen ting du bør sjekke hvis du har problemer med å vise oppringer-ID meldinger gjennom DirecTV mottakeren.

Kontroller Service

Du må abonnere ringer gjennom lokale telefonselskapet bruke DirecTV mottakeren til å vise oppringer-ID varsler. Hvis tjenesten ikke er for øyeblikket inkludert i telefonen plan, kontakt telefonselskapet for å be om at tjenesten legges til planen.

Kontroller tilkoblingen

Kontroller at telefonkabelen som er koblet til "TEL linje" kontakten på baksiden av DirecTV mottakeren er riktig koblet til kontakten. Kontroller at den andre enden av telefonkabelen er koblet til telefonkontakten er koblet ordentlig til kontakten. Undersøke du telefonledningen feil. Hvis du merker en del av kabelen der isolasjonen rundt telefon ledningen er strippet bort, for eksempel erstatte ledningen.

Sjekk Utstyrsspesifikasjoner

Hvis mottakeren er koblet til en trådløs telefonkontakt i stedet for en veggkontakt, se brukerhåndboken for mobiltelefon jack å sjekke sine spesifikasjoner. Ikke alle trådløse Telefonjacks er utstyrt til å overføre innringer-ID-informasjon. Hvis du bruker en trådløs telefonkontakt som ikke overføre informasjon for oppringer-ID, vil du enten må erstatte enheten med en trådløs telefonkontakten som er utstyrt for å overføre informasjon for oppringer-ID, eller koble mottakeren direkte til en veggkontakt.

Andre testutstyr

Hvis den andre enden av telefonkabelen er koblet til DirecTV mottakeren ikke er koblet direkte til veggkontakten for telefon, koble den direkte til telefonkontakten. Dette betyr at hvis kabelen er koblet til en telefon linjedeler eller et DSL-filter, for eksempel kobler enheten fra veggkontakten for telefon. Deretter koble mottakerens telefonkabel direkte til veggkontakten. Hvis du er kjøpedyktig få ringer ID meldinger med denne direkte tilkobling, er dette en indikasjon at det er et problem med enheten som mottakerens telefonkabel var tidligere koblet.

Aktivere varsler

Kontroller mottakerens ringer ID varslingsfunksjonen er aktivert. For å aktivere funksjonen på en DVR DirecTV mottaker, trykk «Menu» på DirecTV ekstern. Velg "Ringer" eller "TVmail & ringer ID" fra hovedmenyen. Velg "Slå på meldinger." For å aktivere funksjonen med en DirecTV DVR, trykk «Menu» på DirecTV ekstern. Velg "Ringer & meld." Velg "Edit Settings." Velg "Innringer-ID." Gå til kategorien "Varsler" aktivere meldingene.