Nnywellness.com

Hva er en Web-mobiltelefon?


Det er bokstavelig talt hundrevis av modeller og dusinvis av funksjoner spioneringen for mobiltelefoner, gjør stormløp informasjon et forvirrende virvar for de fleste forbrukere. Med så mange funksjoner er det viktig å stoppe og se nøye på hver funksjon som "web aktivert" telefoner, å finne det du trenger og hva går ubrukt i mobiltelefonen din neste.

Identifikasjon

En "web mobiltelefon", eller mer vanlig kalt en "web-aktivert mobiltelefon," er en mobiltelefon som lar sine brukere å surfe på Internett fra bekvemmeligheten av sin mobiltelefon. De siste årene, har dette blitt en sterk selger punkt for relativt dyrt mobiltelefoner, som Apple iPhone og Google-telefonen.

Funksjoner

En web-aktivert mobiltelefon kan brukeren utnytte nettverk hennes mobiltelefon å sjekke e-post, besøker eller utføre andre Internett-relaterte funksjoner som pleide å være forbeholdt for datamaskiner. Dette lar brukeren få på stedet kjørende retningene, sjekk filmen viser ganger eller lese viktig e-post som hun kanskje har ellers savnet.

Geografi

Web-aktiverte mobiltelefoner er begrenset av geografi; Hvis en bestemt mobiltelefon tjenesteleverandør (Verizon, AT & T, etc.) ikke dekker et område, fungerer ikke funksjonen web-aktiverte mobiltelefonen også.

Potensielle

Som elektronikk blir stadig miniatyriserte, vil flere funksjoner (for eksempel web-surfing) bli mer utbredt i mobiltelefoner. For eksempel så nylig som i 2000, spekulert Microsoft og Samsung at nettaktiverte telefoner var mulig og arbeidet med å produsere en. 2008 var det bokstavelig talt dusinvis av web-aktivert mobiltelefon modeller produsert av alle store mobiltelefon produsenten. Som mobiltelefoner tar over flere av forbrukernes elektronisk behov (lagre musikk, ta bilder og surfe på Internett), kan forbrukerne ikke føler behov for å kjøpe nyere og dyrere datamaskiner.

Betraktninger

Det er verdt å vurdere nytten av webaktivert mobilen; Hvis en forbruker skal bruke funksjonen konsekvent og ofte, er så kjøpe en web-aktivert mobiltelefon et klokt valg. Hvis imidlertid en forbruker vil i utgangspunktet ha mobiltelefon bare å lage telefon telefonsamtalene eller "for kriser," så en webaktivert funksjon på mobiltelefon er overflødig og dyrt.