Nnywellness.com

Forskjellen mellom en Rake og en trinse


Forskjellen mellom en Rake og en trinse

Når du utformer en bil eller motorsykkel, vil produsenten vurdere caster og rake vinkler av kjøretøyet. Caster og rake vinkler håndtere ulike aspekter av bilen, men begge er viktig for å bestemme hvordan det skal utføre.

Definisjon

Caster vinkel er vinkelen mellom den loddrette aksen og suspensjon knyttet til hjulet base. Rake er vinkelen mellom vognen og den vannrette aksen i bakken. Hvis baksiden er høyere enn foran, har du positiv rake. Hvis forsiden er høyere enn ryggen, har negativ rake.

Betraktninger

Caster vinkel anses mer når utforme en motorsykkel av estetiske formål, som suspensjon vinkelen er synlig. Rake vinkel regnes i alle landbaserte kjøretøy, som rake påvirker hvordan aerodynamisk kjøretøyet vil bli.

Forbedret Castor

En sykkel som chopper modeller, har en forbedret caster å gi motorsykkelen distinkte chopper utseendet. Men gjør forbedret caster vinkelen det vanskeligere å slå suspensjon og hjulet base.

Redusere Rake

Mange bilprodusenter vurdere å legge en hekkspoiler til sine biler å redusere rake og presse bilen vanskeligere i bakken. Mens dette ikke forbedrer hvordan aerodynamisk bilen er, legger trekkraft til dekk, slik at høyere ytelse.