Nnywellness.com

Hvordan å stoppe en tekstmelding på mobiltelefonen din


Hvordan å stoppe en tekstmelding på mobiltelefonen din

Det er mange selskaper der ute som kan lure deg til å registrere deg for tekstmeldinger. Noen ganger kan du få tekstmeldinger uten å vite du har registrert deg for en tjeneste. Dette kan være gratis, men noen ganger de kanskje ikke. Du kan nyte dem, men du også kan finne dem sjenerende. Hvis du vil slutte å motta tekster fra selskaper eller personer du ikke kjenner, finnes det en enkel måte å stoppe dem.

Instruksjoner

• Se på tekstene vises. Er det et firmanavn eller programnavnet på det? Hvis det er, Skriv inn i en søkemotor på en nettleser på datamaskinen for å finne webområdet selskapet eller program.

• Se gjennom webområdet selskapet eller program til du finner en side eller inndeling på "Avbryter tjenesten." Det skal fortelle deg noe tekst som svar på en av sine tekster, for eksempel "Stop."

• Følg instruksjonene og tekst ordet eller uttrykket du har funnet svar på den siste teksten du mottok. Hvis det fungerer, burde du bli en annullering bekreftelse.

• Alternativt, hvis du ikke finner firmaet eller program på nettet, prøve tekstil ord som "Stopp" eller "Avbryt" til tall som sender du tekster hvis du ikke ønsker dem.

Tips og advarsler

  • Mange tekster du får kommer med instruksjoner midt i tekstmeldingen om hvordan å få tekster. Følge dem.
  • Som en siste utvei, snakke med mobiltelefonen din leverandør, fordi de kan gjøre at du ikke har logget deg på noen tjenester.
  • Du kan også prøve blokkerer telefonnummeret som sender deg spesifikke tekster. Gå gjennom din mobilleverandør sørge for dette gjøres lovlig og korrekt. Men vær oppmerksom på at hvis et selskap er tekstil, de kan bruke ulike tall.