Nnywellness.com

Hva verktøy er nødvendig for en brems jobb?


Hva verktøy er nødvendig for en brems jobb?

Bremsene er en av de viktigste sikkerhetsfunksjoner på bilen. Hvis de ikke er endret ordentlig og rimelig tid, kan du finne deg selv på den tapende enden av funksjonsforstyrrelse brems. Med bare noen få verktøy, kan du endre bremseklossene på de fleste biler.

Jack

Stor hydrauliske knekt
Bruk en jack løfte bilen og fjerne hjulene. Hvis du har et sett med jack står også, er det best å endre bremser ett hjul om gangen. De fleste biler kommer med en skrue-jack, men det er mye raskere og enklere å skaffe bilen med en hydraulisk jack, som du kan kjøpe fra noen bilbransjen butikken. Pass på å løse på det lug vanskelige problemer før løfte bilen.

Skiftenøkkelen

For enden skiftenøkler er best for bremsejobber.
Når bilen er jekket opp, må et sett med skiftenøkler å fjerne brems calipers og bremseklosser fra disken. Se bilens eier håndboken for en liste over skiftenøkler må. Hvert kjøretøy kan kreve forskjellige skiftenøkler, og noen krever spesialitet verktøy som kan leies fra de fleste bilindustrien butikker. Kontroller at du har alle verktøyene du trenger før dekkene kommer av kjøretøyet.

C-klemme

En stor C-klemme
De bare andre verktøy du trenger når du erstatter en rekke disk brems pads er en C-klemme. Dette vil bli brukt til å komprimere stempelet i brems skyvelære tilbake til kabinettet. Stempelet bør komprimeres til punktet at det er på nivå med innsiden av låsen åpner og lukker. Når stempelet er fullt komprimert, vil du kunne installere ny bremseklossene og samlingen hele caliper passer tilbake på disken.