Nnywellness.com

Fjerning av en 2001 Silverado blåser Motor


Før 1999 innføringen av Chevrolet Silverado brukes Chevy "Silverado" navnet til å identifisere den trim høyeste av sitt C - og K-serien pickups 1975 gjennom 1998. 2001 Silverado kom i tre størrelser: 1500, 2500 og 3500. Den grunnleggende nivå 2001 Silverado 1500 kom med en 200-hestekrefter, 4.3-liters V-6 motor. 2001 Silverado kom ikke som standard med air condition, men dens standard varmeapparatet brukes samme blåser motor som valgfrie air condition. Fjerne og installere viften motoren i 2001 er Silverado litt uortodokse, som den har ingen boltene som fester den, bare en låsetapp.

Instruksjoner

• Justere passasjerens side sete så langt tilbake som mulig. Se under passasjeren side av dashbordet og finne plastdekselet over viften motoren. Fjerne skruene som holder dette dekker, bruker ratchet og socket.

• Trykk og hold knappen låse opp på viften motorens ledningsnett og koble selen. Fjern vifte motor dekselet.

• Dra oppover i kategorien små på omkretsen av viften motoren å låse den, og rotere viften motoren mot klokken for å frigjøre den fra boksen varmeapparatet. Lavere viften motoren fra boksen varmeapparatet.

• Skyv en ny blåser motor i boksen varmeapparatet og rotere viften motoren med klokken til kategorien låses motoren på plass.

• Installer det blåser dekselet og kobler viften motorens ledningsnett. Skru blåser motorens beholde skruene til 14 tommers-pounds med en tommers-kilos momentnøkkel og socket.