Nnywellness.com

Viper fjern starte feilsøking


Viper fjern starte feilsøking

En ekstern start systemet kan få bilen klar og varme i de kalde vintermånedene. Viper-5501 er en mange--funksjonen ekstern start som gir enkel tilgang til kjøretøyet, nøkkel-mindre oppføring for dører og bagasjerommet som fungerer opp til en mil fra bilen. For sikkerhet finnes et forrett drepe funksjonen også. Hvis det er problemer med systemet, er det trinn kan løses.

Instruksjoner

• Sjekk oppstart diagnostikk for Viper's starter modul, seletøy og deres tilkoblinger Hvis ekstern start ikke aktiveres. Oppstart diagnostikk vil bekrefte at alt med modulen fungerer riktig basert på ekstern start installere guide. Kontroller at seletøy er sikkert koblet til modulen starter, og at tilkoblinger til kjøretøy ledningene er gode. Kontroller spenning og sikringer viktigste selen og tungt gauge selen.

• Kontrollere spenningen på lilla ledningen to sekunder etter at ekstern start aktiveres hvis bilen ikke starter, men ekstern start gjør. Hvis det er spenning, så sikre lilla ledningen er godt festet til starteren. Hvis det er ingen spenning, sjekk 30A sikringer på modulen. Hvis den grå eller sort wire, avhengig av modell, oppdager en bakken kostnad, slutte det ekstern start. Hvis det er en aktiv startsperre på bilen, kan det også føre til at kjøretøyet ikke å starte.

• Kontroller at sveiv tiden er høy nok hvis bilen dør umiddelbart etter den starter og det er ingen aktive startsperre på plass. Ikke alle bilen starteren systemer er kompatible med innstillingen "Virtuelle Tach spenning følelse", og dette kan forstyrre med oppstart. Når diagnostikken for eksterne starte modulen som det kunne arbeide riktig og start problemene kan være relatert til noe annet med bilen.

• Kontroller at sveiv tiden angis riktig hvis bilens starter fortsetter å kjøre. Justere sveiv tiden som "Tach lære" installasjonen ikke kan har fullført, spesielt hvis smal avsats lyset ikke er solid og lyse. "Tach lære" oppsettet skal synkronisere Viper modulen med nøyaktig starttidspunktet for bilen. Sjekk signalutgangen på lilla/hvit tach input ledningen; Hvis det ikke er noe signal, så kontroller at kabelen ikke er ødelagt eller skadet.