Nnywellness.com

Spesifikasjoner på Samsung SPH-M300 lader


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 23acf8b6122620f6 • 2015-10-25 09:42:28 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Los Angeles

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

Samsung SPH-M300 lader er en kompakt lader designet for å være kompatibel med Samsung SPH-M300 telefonen, men det fungerer også på mange SCH og SGH modeller også. Det er lett og liten reise bekvemmelighet. Selv om denne laderen ikke kan lade mobilen i bilen, kan du fortsatt bruke den i de fleste hjem, kontorer og amerikanske hotellrom.

Størrelse

Samsung SPH-M300 lader er 3 inches høy, 5 inches dypt, 1 tomme lang (ikke inkludert kabelen) og veier 2.9 oz.

Ladeindikator

Denne laderen leveres med en LED lys for å fortelle deg at det mottar en kostnad. Hvis lyset ikke er på mens enheten er koblet, kan laderen være feil og må skiftes. Prøv kobler det til ulike uttak før du kjøper en ny lader, skjønt.

Strømsparing

Det er en liten integrert krets mikrobrikke innenfor laderen som forteller når telefonen er fulladet. Når telefonen er ladet, bytter SPH-M300 lader til "Saver Mode" der det reduserer mengden strøm som er sendt til telefonen.

Kompatibilitet

Selv om denne laderen ble spesielt utformet for SPH-M300 telefonen, er det også kompatibel med flere SCH og SGH modeller. For en detaljert liste av telefoner som denne laderen er kompatibel med, kan du se koblingen i ressurser-delen.