Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med bilen basert på symptomene


Hvordan diagnostisere problemer med bilen basert på symptomene

Problemer med bilen er fryktet av drivere ikke bare på grunn av mulige ulempen ved å ha en nedbrutte bil, men også fordi de fleste sjåfører ikke bilen mekanikk. Ikke forstå hva som merkelig klikkelyd eller hvorfor Bilen rister kan trylle frem bilder av store reparasjoner, når disse symptomene kan faktisk være en indikasjon på en lett utbedret problem. Et åpent øre og et våkent øye kan gjenkjenne flere vanlige problemer med bilen og symptomer.

Instruksjoner

Bilen starter ikke

• Slå av tenningsbryteren på bilen og lytte etter en klikkelyd. En klikkelyd er en av de viktigste indikatorene på et dødt batteri.

• Hvis bilen begynner og forblir på et øyeblikk, men deretter kutter, aktivere din vindusviskerne. Hvis vindusviskere ikke fungerer i løpet av tiden bilen forblir på, er et dødt batteri den mest sannsynlige årsaken. Vindusviskere fungerer helt ut av bilens batteri.

• Lytt etter en malende lyd fra motoren snur tenningen. En malende lyd kan peke på et problem med dynamoen (lyden er generert av svikt i kulelager i dynamoen). Dynamoen genererer strøm for bilens batteri. En ødelagt generator vil bety batteriet lades ikke og vil hindre at bilen starter. Andre problemer som kan forhindre bilen starter og også lage en malende lyd er en knust starter stasjon (igangsettere stasjonen hjelper motorkraft seg) eller en slitt ring gear (en annen "Start" komponent av motoren).

Brems problemer

• Trinn på brems og føler for en gasspedalen som presser for lett. Hvis lett å peke gasspedalen, fører det å trykke ned mye mer enn vanlig i bilen, er dette et tegn på en brems væske lekkasje.

• Se i din bakspeilet å se om din bil bremselysene er aktivert uten å trykke på gasspedalen. Dette er en indikasjon på lav bremsevæske. Væsken vil delta bremselys sensoren i bilen hvis det er for lavt.

• Se etter risting når du trykker gasspedalen. Det er et par problemer forbundet med en bil som rister mens bremsing. Det første problemet er en mulig vindskjev bakre tromme. Det andre problemet er bruk av lagrene i bakhjulene. Uansett årsak, er kilden til problemet sannsynligvis stammer på baksiden av bilen.

Tips og advarsler

  • Biler med brems problemer bør tas til klarerte mekaniker umiddelbart.