Nnywellness.com

Reparasjonsverktøy for bly syre batterier


Reparasjonsverktøy for bly syre batterier

Blysyrebatterier vanligvis krever rutinemessig vedlikehold og trenger sporadisk reparasjoner å holde dem i optimal stand. Det er exasperating når du prøver å starte bilen om morgenen og ingenting skjer på grunn av et dødt batteri. Rutinemessig vedlikehold innebærer kontroll og påfylling at væskenivået i battericellene, testing spenningen, testing batteriet for strøm og teste egenvekt av væsken i cellene. Regelmessig langsom lading bly-syre batteri kan også være nødvendig. Hvis et batteri ikke til tross for disse forholdsreglene, er spesielle verktøy og utstyr nødvendig å reparere den.

Instruksjoner

• Bruker en skiftenøkkel, fjerne klemmer på endene av batteriet kabler til batteriet terminalene før du starter noen reparasjoner.

• Bruke en middels stor, flat-head skrutrekker til å skru og fjerne dekslene fra toppen av cellene i strøm. Dette gir deg tilgang cellene for å se hvilket væske i hver celle.

• Bruk destillert vann til toppen av væske i cellene. Hvis væske nivå faller under et kritisk nivå, batteriet ikke kan lade riktig og cellene vil bli skadet. Hvis nivået er bare moderat lavt, kan du fylle opp væske nivå og lade batteriet. Hvis cellene tørke helt ut, men begynner blyplatene i batteriet å sulfate. Hvis dette skjer, batteriet beholder ikke en kostnad, og kan ikke repareres. Dette vil nødvendiggjøre kjøp av erstatningsbatterier.

• Bruke et multimeter for å teste om batteriet er fulladet eller beholder en kostnad. Plass ledningene fra multimeter på batteriet terminalene måle spenning. Hvis spenningen er under spenning på batteriet etiketten, trenger du å lade batteriet. Blysyrebatterier kan skades hvis de er helt utladet. Langsom lading kan reparere batteriet.

• Bruk en Last-testing batterimåleren for å test hvis batteriet produserer de riktige ampere. Lade batteriet hvis ampere er lave, så Last-test det igjen. Hvis ampere er lave, vil et nytt bly-syre batteri være nødvendig.

• Bruk et hydrometer til å måle egenvekt i væske av hver battericelle. Hvis egenvekt faller under et visst nivå, oppstår sulfation. Hvis egenvekt er for lav, må du lade batteriet, og deretter teste den igjen. Hvis ikke ble løst, kan for-lav en egenvekt ødelegge evne til blyplatene volt og forsterkere. Hvis egenvekt fortsatt lav følgende lading, må et reservebatteri.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kjører bilen ofte, bruk en strøm lader for å sikre du regelmessig sakte lade bly-syre batteri for å holde den i god stand.