Nnywellness.com

Hvordan du Wire et 12 volts dobbelt batteri


Hvordan du Wire et 12 volts dobbelt batteri

Det er vanlig for større båter og fritidskjøretøy å være kablet med to batterier. En type batteri, dyp syklus, er bedre egnet for kjører tilbehør og være 80 prosent utladet før de er ladet. Start batteriet, derimot, gir mer kald-Spy amper enn dypsyklusbatterier snu motoren. En bryter er installert veksle mellom batteriene for sine respektive operasjoner.

Instruksjoner

• Installere ring terminalene på endene av batterikablene ved hjelp av en wire crimper. Ene enden av hver kabel bør ha en 3/8-tommers terminal å passe over batteri terminalene og andre bør ha en ring terminal som passer godt over terminal innlegg av bryteren batteri. Dette vil tillate en sikker tilkobling til batteriet og Bytt terminaler.

• Kjøre batterikablene fra dashbordet til batteri sted. Bore et hull i instrumentbordet der du vil at bryteren installert og montere bryteren.

• Koble enden av dyp syklus batterikabelen til stillingen "B" bryteren og sikre den med en låsing mutter.

• Koble kabelen som kjører til tenningen til innlegg merket "ign" på bryteren og fest den med en låsing mutter. Loddetinn den andre enden til positive eller "+" innlegg på tenningen bruke sølv kjernen lodd. Bruk spray på isolasjon for å isolere tilkoblingen etter loddetinn kjøler.

• Koble batterikabelen som går til Start batteriet til "A" innlegget på bryteren batteri.

• Koble bakken for batterier og gjøre de respektive positive innlegg tilkoblingene. Sikre batteriene med en ratchet stroppen slik de endres under drift. Når du er klar til å starte motoren, Flytt bryteren til "A"-posisjon, og bytte til "B" batteriet når du vil kjøre tilbehør. Mens kjøretøyet er i gang, Bytt til "Begge" lade både batterier, og Bytt til "Off" når du er ferdig å bruke bilen for dagen.

Tips og advarsler

  • Aldri Flytt bryteren til "Off" posisjon mens motoren er i gang.